1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Geri Ödemesiz Para Emekli Vatandaşlara Veriliyor! Son Başvuru Tarihi 31 Aralık
Geri Ödemesiz Para Emekli Vatandaşlara Veriliyor! Son Başvuru Tarihi 31 Aralık

Geri Ödemesiz Para Emekli Vatandaşlara Veriliyor! Son Başvuru Tarihi 31 Aralık

Emekli vatandaşlara geri ödemesiz para veriliyor. Emekliye özel kampanya ile beraber Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesi üzerinden duyuru yaptı. Emekli maaşını taşıyan herkese 1.750 TL verilecek…

A+A-

Emekli vatandaşlara geri ödemesiz para veriliyor. Emekliye özel kampanya ile beraber Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesi üzerinden duyuru yaptı. Emekli maaşını taşıyan herkese 1.750 TL verilecek…

Yapı Kredi Bankası, emekli maaşını taşıyan tüm emeklilere 1.750 TL verecek. Promosyon olarak verilecek bu paranın başvurusu 7 Haziran’da başladı ve 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olacak. Emekli maaşlarını kendi bankalarına çekmek isteyen bankalar adeta bir yarışa girdi. Emeklileri çekmek için birçok promosyon kampanyası sunuluyor.

Kampanyadan Nasıl Yararlanılacak?

Yapı Kredinin sunduğu bu kampanya sadece 7 Haziran ile 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu tarihler içerisinde emekli maaşını taşıyan herkes SSK Bağkur SGK ve emekli sandığı fark etmiyor. Aynı zamanda referans olarak emekli arkadaşlarını ve akrabalarını getiren emeklilerde ek promosyon alacaklar. Kişiler kampanyadan yararlanmak için en yakın Yapı Kredi bankalarına gidebilir veya Yapı Kredi müşteri iletişim merkezinden ulaşabilirler.

Referans Yapıldığı Zaman Ek Promosyon Verilecek

Emekli bireyler emekli maaşlarını Yapı Kredi bankasına taşıdıkları zaman belli bir miktarda promosyon alabilecekler. Üstelik getirmiş oldukları referanslar içinde ek promosyon alabilecekler. Referans başvurusu yapmak isteyen müşteriler SMS ile REFERANS yazarak 4470 numarasına gönderdikleri zaman kampanyaya katılabilecekler. Bununla beraber müşteriler Yapı Kredi şubelerine giderek veya müşteri iletişim numarası üzerinden görüşerek referanslarını sağlayabilecekler. Bir emekliyi sadece 1 kişi referansı olarak gösterebilir. Bir emekli müşterisi ise en fazla on kişiye referans olarak katılım sağlayabilirler. Aynı zamanda bu kişiler referans olduğu kişiler üzerinden kredi kazanabilirler.

Yapı Kredi bankası personelleri bu kampanyaya katılamaz aynı zamanda Yapı kredi bankası üzerinden son 6 ay içinde emekli maaşı almış kişiler referans olarak gösterilemez.  Yapı Kredi bankası üzerinden son 6 ay içinde emekli maaşı almış kişiler Yapı Kredi Bankası üzerinden maaşı taşımak için başvurusu bulunan kişiler emekli yakınlarını referans olarak gösterebilecekler. Promosyon ödemeleri kişilerin Yapı Kredi hesabındaki TL vadesiz mevduat hesabına yapılmaktadır ve bu işlem kısa sürede uygulanır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.