1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. General Mobile’dan Kablosuz Kulaklık GMPod Hamlesi
General Mobile’dan Kablosuz Kulaklık GMPod Hamlesi

General Mobile’dan Kablosuz Kulaklık GMPod Hamlesi

Telefonlarıyla birlikteortaya çıkan birçok teknoloji üreticisi artık kablosuz kulaklıklarını sahneye çıkarmakta! Son olarak, yeni akıllı telefonunu açıklayan General Mobile, bu sefer GMPod adlı yeni kablosuz kulaklığıyla dikkat çekti. Peki, bu ucuz fiyata rağmen ürünün özellikleri nasıl?

A+A-

Telefonlarıyla birlikteortaya çıkan birçok teknoloji üreticisi artık kablosuz kulaklıklarını sahneye çıkarmakta! Son olarak, yeni akıllı telefonunu açıklayan General Mobile, bu sefer GMPod adlı yeni kablosuz kulaklığıyla dikkat çekti. General Mobile yeni ürünlerini piyasaya sürdü. Bunlardan biri yeni nesil kablosuz kulaklık GMPod'du. 189 TL'lik çok düşük bir fiyat etiketi ile sunulan ürün, piyasadaki en ucuz kablosuz kulaklıklardan biri oldu.

General Mobile GMPod Özellikleri Neler?

General Mobile GMPod cihazlar enerjilerini 380 mAh pilden alır. Bu şekilde kutudan bağımsız olarak 5 saat dinleme imkânı sunan ürün, şarj kutusuyla toplam 25 saate kadar pil ömrü sunuyor.

Bluetooth 5.0 teknolojisinin kullanımı nedeniyle cihazlara hızlı bir şekilde bağlanabilen ürün ayrıca dokunmatik kontrol özelliği de sunuyor. Her iki kulaklıktaki dokunmatik paneller kullanıcıların şarkıları değiştirmesine veya durdurmasına olanak tanır. GMPods siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahiptir.

GM Pods özellikleri ve fiyatı açısından, orta menzilli bir kablosuz kulaklık diyebiliriz. Yeni bir üretici, son zamanlarda çok popüler hale gelen tam kablosuz kulaklık pazarına giriyor.

General Mobile tarafından tanıtılan ve satılan General Mobile GMPod'lar, teknik özellikleri ve fiyatı ile kullanıcıların gözdesi olabilir mi?

Kulaklıklar siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahiptir ve 5 saat kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz. Kutusuyla 25 saatlik pil ömrüne sahip olan kulaklığın aktif gürültü önleme özelliği yoktur. Tabii ki, bu özellik aktif gürültü önleme özelliğiyle karıştırılmamalıdır. Çünkü bu özellik yalnızca aramalarda etkinleştirilir ve sesi rahatça duymanızı sağlar.

Kabloları kulaklarına asmak istemeyen, ancak bunun için yüksek fiyatlar ödemek istemeyen kullanıcılara hitap eden yeni model, birçok kullanıcı için iyi bir seçim olabilir. Buna ek olarak, dâhili bir dokunmatik panel ile birlikte gelir.Çift dokunuşla, aramaları kabul edebilir veya bitirebilir, ayrıca müziği duraklatabilir veya devam ettirebilirsiniz. Müziği hızlı ileri veya geri almak için kulaklığı iki saniye basılı tutun ve oyun modu için sol kulaklığı üç kez ve sesli asistan için sol kulaklığı tıklayın.

GMPod Fiyatı

Uygun fiyatıyla dikkat çeken GMPods'un fiyatı nedir? sorusu pek çok kişi tarafından merak edilmektedir General Mobile yeni kablosuz kulaklığını 189TL'ye çıkardı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.