1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Geliri 3 Bin TL Altında Olan Kişilere Kamu Bankaları 25.000 TL Destek Ödemesi Veriyor!
Geliri 3 Bin TL Altında Olan Kişilere Kamu Bankaları 25.000 TL Destek Ödemesi Veriyor!

Geliri 3 Bin TL Altında Olan Kişilere Kamu Bankaları 25.000 TL Destek Ödemesi Veriyor!

2022 yılı başlamadan bankalar son kampanyalarını yaparak eski faiz oranları ile yurttaşlarına nakit olanağı sunmayı sürdürüyor. Ülkemizin kamu bankaları olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yaptıkları kredi kampanyaları ile beraber yurttaşlara uygun faiz oranları ile kredi olanağı sunacağını açıkladı.

A+A-

2022 yılı gelmeden bankalar son kampanyalarını yaparak eski faiz oranları ile yurttaşlarına nakit olanağı sunmayı sürdürüyor. Ülkemizin kamu bankaları olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yaptıkları kredi kampanyaları ile beraber yurttaşlara uygun faiz oranları ile kredi olanağı sunacağını açıkladı. İhtiyaç sahibi olan yurttaşlar kamu bankaları üstünden gelir durumu 3000 TL altında olması halinde 25 000 TL gelir belgesiz kredi kullanabilecek. 

25 000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alacak olan kişiler belirli koşullara göre hızlı bir biçimde bu banka üstünden kredi kullanacak ve belirtilen koşullara göre hesaplarına yatacak. 36 ay vadeye kadar kullanacağınız bu kredilerin müracaatlarını yalnızca kamu bankaları üstünden yapıyorsunuz.

Ziraat Bankası

Ülkemizin en çok müşteri portföyüne sahip olan Ziraat Bankası yurttaşlara 36 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi vermeye devam ediyor. 3000 TL ve altında geliri olan yurttaşlar Ziraat Bankası üstünden istedikleri zaman kredi müracaatsu yapabiliyor. Ziraat Bankası üstünden ihtiyaç kredisi müracaatsu yapmak isteyen kişiler banka şubelerine gitmeden mobil uygulama üstünden işlem yapabildikleri gibi ayrıca bankanın internet bankacılığını kullanarak fotoğrafı web sitesi üstünden de müracaat yapabiliyor. 

VakıfBank

Vakıfbank üstünden de ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen yurttaşlar banka şubelerine kimlikleri ile beraber giderek Kredi müracaatsunda bulunabilir. Vakıfbank ihtiyaç kredisi vereceği yurttaşlara sigorta durumuna bakarak kredi onayı vereceği için son iş yerinde en az 6 aydır çalışıyor olmanız gerekiyor. Bankadan maaş alan ya da banka üstünde hesabı olan kişiler mobil uygulama üstünden 7gün 24saat kredi müracaatsu yapabiliyor. 

Halkbank

Halkbank yaptığı kampanyalar ile beraber yurttaşlara 36 ay vadeye kadar kredi olanağı sağlıyor. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler Halkbank'ın fotoğrafı web sitesine girerek burdan Kredi müracaatsunda bulunabilir ve hızlı bir biçimde kredi kullanabilir.

Halkbank yaptığı bu kampanyayla beraber ayrıca mobil uygulama üstünden de düşük faiz oranları ile ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli Kredi vereceğini açıkladı. Düşük faiz oranları ile kredi kullanmak istiyorsanız Halk bank şubelerine gidebilir ya da halkbank'ı fotoğrafı web sitesi üstünden kredi müracaatnuzu gerçekleştirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.