1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Gelir belgesiz kredi veren bankalar! Halkbankası 15 bin TL gelir belgesiz kredi..
Gelir belgesiz kredi veren bankalar! Halkbankası 15 bin TL gelir belgesiz kredi..

Gelir belgesiz kredi veren bankalar! Halkbankası 15 bin TL gelir belgesiz kredi..

Gelir belgesiz 15.000 TL’lik kredi için başvuru nasıl yapılıyor? Kamu bankası olan Halkbank, müşterilerine özel bir kampanya ile gelir belgesiz 15.000 TL tutarında kredi veriyor! Bu soruların cevabı haberimizin devamında…

A+A-

Gelir belgesiz 15.000 TL’lik kredi için başvuru nasıl yapılıyor? Kamu bankası olan Halkbank, müşterilerine özel bir kampanya ile gelir belgesiz 15.000 TL tutarında kredi veriyor! Gerekli olan şartları taşıyan tüm Halkbank müşterileri, bu harika kampanyadan faydalanabiliyor ve gelir belgesiz şekilde kredi çekme şansına kavuşuyor! Gelir belgesiz Halkbank kredi seçeneği için başvuru nasıl yapılıyor? Ve bu krediden faydalanmak isteyen müşterilerde aranan şartlar neler oluyor? Bu soruların cevabı haberimizin devamında…

Yepyeni bir kredi kampanyası geliyor! Halkbank’tan kişiye özel gelir belgesiz 15.000 TL’lik kredi

Ülkemizde, özellikle de koronavirüs salgını etkisiyle son dönemlerde yaşanan ekonomik daralma sebebiyle vatandaşlar birtakım sıkıntılarla karşı karşıya… Bu nedenle de kredi seçeneklerine yönelen vatandaşlarımız çoğunlukta… Bu anlamda bankalara baktığımızda kamu bankalarının bir adım önde durduğunu görüyoruz. Kamu bankaları, bu ekonomik daralmanın bir nebze hafifleyebilmesi adına, özel bankalara göre kredi verme konusunda çok daha istekli görünüyor. Kredi vererek vatandaşın yanında duran bankaların başında ise Halkbank geliyor!

Halkbank müşterileri, bu 15.000 TL tutarındaki krediyi çekmek istediklerinde, bankanın sunduğu yeni kampanya şartları çerçevesinde gelir belgesi beyan etmek zorunda kalmıyor. Bu kredinin geri ödeme planı ise maksimum 60 ay vade seçenekleri ile müşterinin karşısına çıkıyor. Halkbank, bu avantajlı krediyi sunarken, müşterisinden bazı şartları da yerine getirmesini bekliyor!

Gelir Belgesiz 15.000 TL Tutarındaki Kredi Kampanyası İçin Başvuru Şartları

Gelir belgesiz 15.000 TL tutarındaki kredi kampanyası için başvuru şartları bulunuyor! Halkbank, bu şartları yerine getiren müşterilerinin bu avantajlı kredi imkânından faydalanması için tüm yolları açıyor. Halkbank’tan 15.000 TL tutarındaki gelir belgesiz sunulan bu kredinin çekilebilmesi adına öne sürülen şartların takip edilmesi gerekmekte… Kredi başvurusu yapan vatandaşların, öncelikle sigortalı çalışan olup olmadığı inceleniyor. Eğer kişi, 6 ay süresince sigortalı olan bir iş sahibi konumundaysa Halkbank bankasından 15.000 TL’lik bu gelir belgesiz kredi seçeneğinden faydalanabiliyor.

Bu bilgilere ek olarak; emeklilerin de bu kredi kampanyasından faydalanabildiğini ve belge temin etmek durumunda kalmadan bu şansı yakalayabildiğini söylemek gerekiyor… Halkbank bankasından 15.000 TL tutarında sunulan bu avantajlı krediyi çekebilmek adına konulan yaş aralığı ise 19 ile 70 yaş aralığı olarak belirlenmiş durumda… Bu yaş aralığında olup diğer gerekli şartları barındıran tüm vatandaşlar için ideal bir seçenek olarak sunuluyor!

Halkbank’ın Bu Özel Kredi Kampanyası İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

Halkbank’ın bu özel kredi kampanyası için başvuru nasıl yapılır? Halkbank’tan müşterileri için sunulan 15.000 TL tutarındaki gelir belgesiz kredinin çekilebilmesi adına başvuru seçenekleri banka tarafından duyuruldu! Bu kredi için vatandaşlar gerek internet şubesini gerekse mobil bankacılık adreslerini ziyaret edebiliyor ve kredi işlemlerini bu noktalardan gerçekleştirebiliyor! Kredi başvurusu, neredeyse dakikalar içerisinde tamamlanıyor ve yine dakikalar içinde müşteri hesaplarına yatırılıyor. Ayrıca Halkbank’ın sunduğu bu 15.000 TL’lik gelir belgesiz sunulan krediden faydalanabilmek ve başvuru işlemlerini yapabilmek için müşteriler tüm işlemlerini şubeler aracılığıyla da gerçekleştirebiliyor.

Halkbank’ın bu özel kredi kampanyası için başvuru nasıl yapılır?

Bireysel müşteri temsilcilerinin yardımları sayesinde şubelerde yapılan bu kredi başvuruları da yine dakikalar içerisinde tamamlanıyor. Uygun bulunan herkes, bu kredi sayesinde ekonomik daralmanın etkilerinden kurtulup rahat bir nefes alıyor!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum