1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Garanti BBVA'dan Mükemmel Fırsat! Garanti BBVA'dan Gelen 1000 TL Hediye Kampanyası Başladı!
Garanti BBVA'dan Mükemmel Fırsat! Garanti BBVA'dan Gelen 1000 TL Hediye Kampanyası Başladı!

Garanti BBVA'dan Mükemmel Fırsat! Garanti BBVA'dan Gelen 1000 TL Hediye Kampanyası Başladı!

Garanti BBVA'nın büyüleyici kampanyası, 1000 TL hediye kazanma fırsatını kaçırmamanız için burada! 30 Eylül'e kadar süren bu kampanya sayesinde, ekonomik bir avantajı yakalayabilirsiniz.

A+A-

Garanti BBVA'nın büyüleyici kampanyası, 1000 TL hediye kazanma fırsatını kaçırmamanız için burada! 30 Eylül'e kadar süren bu kampanya sayesinde, ekonomik bir avantajı yakalayabilirsiniz.

Kampanya kapsamında, müşterilere tam 1000 TL hediye verilecek. 30 Eylül'e kadar devam edecek bu kampanya, müşterilere maddi bir kazanç sağlama fırsatı sunuyor. Detayları ve koşullarıyla birlikte duyurulan bu kampanya, Garanti BBVA müşterilerine büyük bir hediye sunuyor. Kampanyaya ilgi gösterenler, başvurularını yaparak 1000 TL'lik avantajı yakalayabilirler.

Müşterilere Muhteşem Bir Fırsat Sunuluyor! Bankanın yeni kampanyası kapsamında, şubeye gitmeye gerek kalmadan Garanti BBVA müşterisi olanlar, kredi kartı başvurusunda bulunarak büyük bir hediye kazanma şansına sahip olabilirler. Kampanya detaylarına göre, kredi kartı başvurusu onaylanan herkes, tam 1000 TL’lik bir hediye kazanma fırsatına sahip olacak.

Bu heyecan verici kampanya ile birlikte, müşterilerin yaptıkları harcamaların tam bir karşılığını alacaklarına şüphe yok. Başvurusu onaylanan her kullanıcı, 1000 TL harcama yapma hakkı elde edecek ve bunun yanında ekstra olarak 1000 TL hediye edilecek. Bu sayede, Garanti BBVA müşterileri, harcamalarını gerçekleştirirken hem bütçelerine katkı sağlayacaklar hem de tam anlamıyla kazançlı bir deneyim yaşayacaklar.

Kredi kartı başvurusunun onaylanması için Garanti BBVA müşterisi olmanız yeterli. Şubeye gitmeye gerek kalmadan, kolayca başvurunuzu gerçekleştirebilir ve bu büyük fırsattan yararlanabilirsiniz. Kampanya süresi ise belirli bir zaman dilimiyle sınırlıdır, bu nedenle detaylı bilgileri Garanti BBVA resmi internet sitesi veya müşteri hizmetleri üzerinden öğrenmeniz önemlidir.

Kampanya Detayları Garanti BBVA, 1-30 Eylül tarihleri arasında dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA'ya geçen ve Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilere özel bir kampanya düzenlemektedir. Kampanya kapsamında, ilgili kartlarıyla 20 Ekim’e kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanma fırsatı sunulmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.