1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Garanti BBVA'dan Dev Promosyon: Başvuranlara 28.000 TL Tek Seferlik Ödeme!
Garanti BBVA'dan Dev Promosyon: Başvuranlara 28.000 TL Tek Seferlik Ödeme!

Garanti BBVA'dan Dev Promosyon: Başvuranlara 28.000 TL Tek Seferlik Ödeme!

Garanti BBVA Bankası, emekli maaşı promosyonlarında çığır açacak bir adım attı. Banka, maaş müşterilerine yönelik promosyon sistemini büyük ölçüde güçlendirerek, emeklilere önemli bir ekonomik destek sunmayı hedefliyor.

A+A-

Garanti BBVA Bankası, emekli maaşı promosyonlarında çığır açacak bir adım attı. Banka, maaş müşterilerine yönelik promosyon sistemini büyük ölçüde güçlendirerek, emeklilere önemli bir ekonomik destek sunmayı hedefliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesi yaptığı açıklamaların ardından kamu bankalarının promosyon tutarlarında artış yaşanmasıyla birlikte, özel bankalar da benzer bir hamle yapma yoluna girdi.

Garanti BBVA Bankası, emekli maaşı promosyonlarını ciddi bir şekilde artırarak, önceden 15 bin TL olan promosyon tutarını rekor bir yükselişle 28 bin TL'ye çıkardı. Bu artış, emeklilere sağlanan ekonomik desteği ikiye katlayarak, maaş müşterilerine önemli bir avantaj sunuyor.

Özçelik İş Seydişehir Sendikası tarafından yapılan açıklamaya göre, banka ile yapılan anlaşma sonucunda promosyon toplamı 28.000 TL olarak belirlendi. Bu promosyon ödemesi, 6 eşit taksit halinde gerçekleştirilecek ve her 6 ayda bir olmak üzere, maaşa ek olarak 4.666 TL ödeme yapılacak.

Emekliler, Garanti BBVA Bankası'nın bu önemli adımıyla daha yüksek promosyon ödemelerine kavuşmanın memnuniyetini dile getiriyorlar. Bankanın emekli maaş müşterilerine sağladığı ekonomik destek, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik önemli bir katkı sağlıyor ve bu hamle bankanın müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımını bir kez daha ortaya koyuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.