1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Garanti BBVA, Denizbank masrafsız, kefilsiz düşük faizli borç yapılandırma kredisi..!
Garanti BBVA, Denizbank masrafsız, kefilsiz düşük faizli borç yapılandırma kredisi..!

Garanti BBVA, Denizbank masrafsız, kefilsiz düşük faizli borç yapılandırma kredisi..!

Kefilsiz ve masrafsız düşük faizli borç yapılandırma kredisi imkânı! Bankalar tarafından sevindirici haberler gelmeye devam ederken kefil ve dosya masrafı olmadan düşük faizli borç yapılandırma kredisi müjdesi de geldi. Düşük faiz oranlarıyla borç yapılandırma kredisi veren bankalar arasında Denizbank ve Garanti BBVA bankaları da yer alıyor.

A+A-

Bankalar tarafından sevindirici haberler gelmeye devam ederken kefil ve dosya masrafı olmadan düşük faizli borç yapılandırma kredisi müjdesi de geldi. Düşük faiz oranlarıyla borç yapılandırma kredisi veren bankalar arasında Denizbank ve Garanti BBVA bankaları da yer alıyor. Daha öncesinden kredileri yüksek faizler ile kullanmış olan müşterilerine borç yapılandırma kredisi sunarken farklı avantajlar sunuyorlar. İşte habere ilişkin olarak diğer detaylar..

Salgın süreci beraberinde normalleşme sürecinin başlamasıyla bankalar tarafından pek çok kampanya yapıldı. Çeşitli kredi imkânları sunulmaya devam edilirken taleplerden bir tanesi de borç transferleri konusunda devlet bankaları tarafından kredi imkânlarının sağlanması olmuştur. Bu talebin henüz karşılığı gelmedi ve devlet bankaları tarafından henüz borç yapılandırma kredisi gelmedi. Garanti BBVA ve Denizbank tarafından borç yapılandırma kredisi gelmesiyle birlikte pek çok vatandaş yapılandırma kredisine ilişkin detayları merak etmeye başladı. İşte detaylar..

Garanti BBVA borç yapılandırma kredisi

Müşterilerine borç transfer kredisi veren bankalardan birisi olan Garanti BBVA borç yapılandırma kredisi ile yeni bir açıklamada bulundu. Bu kapsamda banka tarafından yapılmış olan açıklamaya göre farklı bankalardan alınan bireysel ihtiyaç kredileri borç yapılandırma kampanyasıyla birlikte bütçeye en uygun olarak alınabilmektedir. Bu kapsamda müşteriler dosya masrafı ödemeden kolaylıkla transfer yapabilmektedirler.

Yine yapılmış olan borç yapılandırma kampanyası ile birlikte aylık olarak ödenecek olan taksit tutarları düşürülebilmekte ve vadeler de uzatılabilmektedir. Yine borç yapılandırması kredisinden faydalanan müşteriler borçlarını diledikleri gibi birleştirebilmekte ve tek bir seferde aynı gün içerisinde sabit bir yerden kredi ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirebilmektedirler.

Garanti BBVA tarafından müşterilerine özel olarak sunulan borç yapılandırma kredisi için kredi geri ödemeleri de en az 3 ay ve en fazla da 60 az vadeli olacak şekilde tanımlanmaktadır. Krediler için faiz oranları ise kredi tutarlarına göre değişmektedir. Bireysel müşteriler için kredi limiti 20 bin lira olurken esnaflar için de 60 bin lira olarak belirlenmiştir.

Denizbank borç yapılandırma kredisi

Banka sunulan Denizbank borç yapılandırma kredisi yalnızca Denizbank müşterilerine özel olarak sunuluyor. Yine borçlandırma kredilerinden faydalanabilmek adına müşterilerin belirli şartları da sağlamaları gerekiyor. Bu şartların sağlanması durumunda kredi imkânı sağlanıyor. Bu krediler müşterilere %0.79, %0.84 ve %0.89 faiz oranları ile sunulacak. Yinekredi geri ödeme ise en fazla 5 yıl vadeli olarak planlanırken kredi imkânı kefil şartı aranmadan da kullanılabilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum