1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Garanti Bankası’ndan vatandaşlara büyük müjde! Şartlar belirlendi: 7 bin TL ödenecek…
Garanti Bankası’ndan vatandaşlara büyük müjde! Şartlar belirlendi: 7 bin TL ödenecek…

Garanti Bankası’ndan vatandaşlara büyük müjde! Şartlar belirlendi: 7 bin TL ödenecek…

MerakLA beklenen detaylar belli oldu ve açıklandı. Tekliflerin değerlendirilmesinin ardından Garanti BBVA sonunda beklediğini kazandı. Ödeme tarihleri ise 1 Haziran olarak açıklandı. 6 farklı bankanın katılım sağlamış olduğu Boğaziçi üniversitesi personellerine maaş ile beraber 7 bin TL promosyon ödemeleri verilecek.

A+A-

Merak ile beklenen detaylar belli oldu ve açıklandı. Tekliflerin değerlendirilmesinin ardından Garanti BBVA sonunda beklediğini kazandı. Ödeme tarihleri ise 1 Haziran olarak açıklandı. 6 farklı bankanın katılım sağlamış olduğu Boğaziçi üniversitesi personellerine maaş ile beraber 7 bin TL promosyon ödemeleri verilecek.

Boğaziçi üniversitesi tarafından yapılmış olan promosyon ihalesi için sonuçlar geldi. ihale kapsamında tam 6 farklı banka yer aldı. Tüm bankalar farklı teklifler sunmuştu. Bu sunulan teklifler arasından üniversite içerisinde Garanti BBVA tercih edildi. Bankalarda personeller için 7 bin TL değerinde promosyon ödemeleri verilecek odluğu açıklandı. Rektörlük tarafından yapılan ihale ile beraber üniversiteler arasında en yüksek maaş promosyonunu burası aldı.

Tam 7 bin TL promosyon…

Boğaziçi üniversitesi personeli 2021 il 2024 yılları arasında ihale içerisinde yer alarak tek seferde ödeme şartı ile vatandaşlara 7 bin TL promosyon ödemesi hakkı kazandı. Bu kazançlar 1 Haziran tarihinde peşin olarak tek bir seferde çalışmalarına devam eden personellere ödenecek.

Her üç yıllık süreçte bir düzenlenmek olan Boğaziçi üniversitesi rektörlüğü aracılığı ile yapılan promosyon ihalesi sırasında en fazla ödeme yapan banka ile anlaşmalar sağlanıyor. Katılan bankalar ihalenin ardından personellere yapılacak olan ödemeleri en kısa sürede tek sefer olarak verecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.