1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Garanti Bankası'ndan Emeklilere Görülmemiş Kampanya! SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 200 Bin TL Nakit Ödeme Verilecek...
Garanti Bankası'ndan Emeklilere Görülmemiş Kampanya! SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 200 Bin TL Nakit Ödeme Verilecek...

Garanti Bankası'ndan Emeklilere Görülmemiş Kampanya! SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 200 Bin TL Nakit Ödeme Verilecek...

Garanti Bankası, SSK ve Bağ-Kur emekli maaş hesabı sahiplerine yönelik olarak, 200 Bin TL'ye kadar borç kapatma ve ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Garanti Bankası borç kapatma kredisi şartları nelerdir?

A+A-

Garanti Bankası, emekli maaş hesabı sahiplerine yönelik olarak, 200 Bin TL'ye kadar borç kapatma ve ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Banka, kampanyayı ay sonuna kadar sürdürecek ve ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerine emekli maaş hesapları üzerinden 200 Bin TL'ye kadar kredi sağlayacak. Verilen kredilerde bankanın kredi politikalarına uygun tüm vatandaşlara hızlı bir şekilde ödeme yapılırken, faiz oranları da uygun tutuluyor ve kredi ödemeleri müşterilerin banka hesaplarına yatırılıyor.

Garanti Bankası, 200 Bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için başlattığı kampanyada, uygun faiz oranları ve hızlı ödeme seçeneği sunuyor. Acil nakit ihtiyacı olan müşteriler, işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanabilirler.

Emekli Kredisi Kampanyası Şartları Neler?

Garanti Bankası, müşterilerine emekli maaş hesapları üzerinden ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Emekli kredisi almak isteyen tüm müşterilerin, bankanın belirlediği politikalara uygun olarak maaş müşterisi olmaları gerekiyor.

Bu kampanya kapsamında, emekli maaş hesabınız üzerinden başvuru yaparak nakit kredi kullanabilirsiniz. Banka müşterisi olan tüm vatandaşlar, düşük faiz oranlarıyla kredi ödemelerini gerçekleştirebilirler.

Garanti Bankası, emekli kredileri için 200.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunarken, kredi ödemeleri 12 ay vadeli olarak yapılmaktadır. Ayrıca, ihtiyaç kredisi kullanacak olan müşterilere, borç kapatma kredisi imkanı da sağlanmaktadır. Emekli kredisi kampanyalarına Garanti Bankası şubeleri ya da internet sitesi üzerinden başvuru yapabilir ve size özel kredi seçenekleriyle kredi ödeme planınızı oluşturabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.