1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Garanti Bankası'nda Hesabı Olanlara Bayram Ettirecek Haber Geldi! Tek İşleme 1000 TL Para İadesi Yapılacak!
Garanti Bankası'nda Hesabı Olanlara Bayram Ettirecek Haber Geldi! Tek İşleme 1000 TL Para İadesi Yapılacak!

Garanti Bankası'nda Hesabı Olanlara Bayram Ettirecek Haber Geldi! Tek İşleme 1000 TL Para İadesi Yapılacak!

Garanti BBVA, ekonomik zorluklarla mücadele eden müşterilerine destek olmak amacıyla büyük bir kampanya başlatıyor. Banka, hesabı olan müşterilerine özel olarak 1000 TL nakit geri ödeme imkanı sunuyor.Günümüz ekonomik koşullarında nakit ihtiyacı artarken, Garanti BBVA bu ihtiyacı karşılamak üzere müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. Kampanya detayları şu şekildedir:

A+A-

Garanti BBVA, ekonomik zorluklarla mücadele eden müşterilerine destek olmak amacıyla büyük bir kampanya başlatıyor. Banka, hesabı olan müşterilerine özel olarak 1000 TL nakit geri ödeme imkanı sunuyor.

Günümüz ekonomik koşullarında nakit ihtiyacı artarken, Garanti BBVA bu ihtiyacı karşılamak üzere müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. Kampanya detayları şu şekildedir:

Garanti BBVA'nın desteklediği kampanya

Garanti BBVA'nın desteklediği bu kampanya kapsamında, müşteriler 1000 TL tutarında bonus kazanma şansı elde ediyorlar. Hesabı olmayan kullanıcılar ise "Garanti BBVA Mobil" uygulamasını cep telefonlarına yükleyerek, ilk defa ek kredi kartı ya da kredi kartı kaydı yaparak kampanyaya katılabiliyorlar. Başvuruları onaylanan müşterilere, 20 Şubat'a kadar yapacakları 1000 TL ve üzeri alışverişlerde 1000 TL bonus verilecek.

Bonus kullanımı ve detayları şu şekildedir:

Bonus, 25 Şubat 2024 ile 25 Mart 2024 tarihleri arasında kullanılabilir. Bu promosyon müşterilere özel olup, 1000 TL'ye kadar ödül kazanma hakkına sahiptirler.

Flexi, Flexi, Ticari Kart, Bonus Genç ve Paracard Bonus adlı kartlar kampanyadan faydalanamaz. Ayrıca, çalışan kimlik kartı veya emeklilik promosyonu kullanan müşteriler bu programa katılamazlar.

Garanti BBVA, bu promosyonla müşterilerine finansal alanda eşsiz avantajlar sunarken, nakit ihtiyacını karşılamak isteyen herkese destek oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.