1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Garanti bankası, Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat bankası..! 180 ay vade 500 bin konut kredisinde şok oranlar..!
Garanti bankası, Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat bankası..! 180 ay vade 500 bin konut kredisinde  şok oranlar..!

Garanti bankası, Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat bankası..! 180 ay vade 500 bin konut kredisinde şok oranlar..!

Konut kredisi için faiz oranlarının düşmesi ve duyurulması ile beraber konut almak isteyen vatandaşlar detayları araştırmaya başladı. İlk etapta üç kamu bankası olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından düşük faizli konut kredisi fırsatı sunulunca, diğer özel bankalarda da konut kredisinde indirim furyası başladı. Merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları haberimizde, işte detaylar…

A+A-

Konut kredisi için faiz oranlarının düşmesi ve duyurulması ile beraber konut almak isteyen vatandaşlar detayları araştırmaya başladı. İlk etapta üç kamu bankası olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından düşük faizli konut kredisi fırsatı sunulunca, diğer özel bankalarda da konut kredisinde indirim furyası başladı. Peki, hangi banka düşük konut kredisi imkânı sunuyor? Konut kredilerinde tekrar indirim olacak mı? Konut kredileri için özel bankalar nasıl bir kampanya sundu?

Ziraat Bankası düşük faizli konut kredisi

Konut kredisi kampanyası kapsamında Ziraat Bankası sıfır ve ikinci el ev satın almak isteyenler için fırsat düzenlemelerine devam ediyor. Sıfır konut almak isteyen vatandaşlar % 0,64 faiz oranı ile ikinci el konut almak isteyen vatandaşlar ise % 0,74 faiz oranı ile Ziraat bankası konut kredilerinden faydalanabilir. Kampanya dâhilinde 500.000 TL’ye kadar sunulan sıfır veya ikinci el konut kredisi için 180 aya varan vade imkânı da sunuluyor.

Vakıfbank düşük faizli konut kredisi

Vakıfbank da yine vatandaşlara düşük faizli konut kredisi imkanı sağlıyor. Sıfır veya ikinci el konut almak isteyen vatandaşlar yine %0,64 ile %74 faiz oranlarıyla konut kredilerinden faydalanabilir. Düşük faizli konut kredilerinden faydalanmak ve detaylı bilgi almak için hemen en yakın şubeyi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca kolay ödeme için 180 aya varan vade imkanı da sunuluyor.

Halkbank düşük faizli konut kredisi

Yine kamu bankası olan Halkbank da düşük faizli konut kredisi kapsamında hem sıfır hem de ikinci el konut satın almak isteyen vatandaşlara kredi imkanı sağlıyor. Sıfır konutlar için %0,64 sunarken ikinci el konutlar için ise %0,74 faiz oranı sunuyor. Ödeme gücünüze göre 180 aya varan vade imkânlarından faydalanabilirsiniz.

Garanti Bankası düşük faizli konut kredisi

Özel bankaların da kamu bankalarından sonra konut kredisi için faiz indirim kampanyaları başlattığını daha önce dile getirmiştik.  Garanti bankası konut kredisi için sıfır veya ikinci el tüm konutlara %0,91 oranında faiz imkanı sunuyor. Krediden hemen faydalanmak ve ayrıntılı bilgi almak için en yakın banka şubesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum