1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Garanti Bankası Müşterilerine Özel: TC Kimlik Numaranızı Yazarak Kolayca 22.000 TL Kredi Başvurusu Yapın!
Garanti Bankası Müşterilerine Özel: TC Kimlik Numaranızı Yazarak Kolayca 22.000 TL Kredi Başvurusu Yapın!

Garanti Bankası Müşterilerine Özel: TC Kimlik Numaranızı Yazarak Kolayca 22.000 TL Kredi Başvurusu Yapın!

Garanti Bankası, 22.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında önemli bilgileri paylaştı. Kampanya özellikle ilk defa kredi kullanacak ve 18 yaşından büyük olan bireyler için gelir belgesiz olarak sunuluyor. Garanti Bankası müşterileri, bu kampanyaya kolayca online başvuru yapabilirler. Kampanya kapsamında 22.000 TL'ye kadar bireysel kredi kullanacak kişilere kredi sonucu 5 dakikada verilecektir.

A+A-

Garanti Bankası, 22.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında önemli bilgileri paylaştı. Kampanya özellikle ilk defa kredi kullanacak ve 18 yaşından büyük olan bireyler için gelir belgesiz olarak sunuluyor. Garanti Bankası müşterileri, bu kampanyaya kolayca online başvuru yapabilirler. Kampanya kapsamında 22.000 TL'ye kadar bireysel kredi kullanacak kişilere kredi sonucu 5 dakikada verilecektir. Ancak kredi başvurusu yapmadan önce kredi puanının uygun olması önemlidir. Daha önce kredi kullanan kişiler, kredi puanlarına göre işlem yapabilirler ve kredi ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirebilirler.

Kampanya dahilinde sunulan 22.000 TL'lik ihtiyaç kredisine başvuran kişilere kredi sonucu 5 dakikada verilecek ve 36 ay vadeli kredi ödemeleri kendi banka hesaplarından yapılacaktır. Ayrıca, Garanti Bankası müşterisi olan emekli vatandaşlar daha yüksek kredi limitlerinden faydalanabilirler ve istedikleri zaman ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Başvuru yapmak isteyenler Garanti Bankası'nın resmi internet sitesinden detaylı bilgi alabilirler ve başvuru formunu doldurarak Eylül ayının sonuna kadar bu kampanyadan yararlanabilirler.

Garanti Bankası'nın sunduğu bu 22.000 TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyası, müşterilerine ekonomik sıkıntılarını hafifletme fırsatı sunuyor. Herkesin maliyetlerin arttığı bu dönemde, bu kredi fırsatı büyük bir rahatlama sağlayabilir. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler hemen başvuruda bulunarak ihtiyaçlarına çözüm bulabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.