1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Garanti Bankası müşterileri bedava alışveriş yapabilecek! Başka arzunuz?
Garanti Bankası müşterileri bedava alışveriş yapabilecek! Başka arzunuz?

Garanti Bankası müşterileri bedava alışveriş yapabilecek! Başka arzunuz?

Garanti Bankası ürünü olan banka kartları, kullanıcıların nakit para taşıma yükü ve riskinden kurtularak güvenli alışveriş yapabilmeleri adına üretilmiştir. Garanti Bankası avantajları arasında yer alan puan sistemi sayesinde hiçbir ödeme yapmadan alışveriş yapabilirsiniz. İşte Tüm detaylar…

A+A-

Garanti Bankası ürünü olan banka kartları, kullanıcıların nakit para taşıma yükü ve riskinden kurtularak güvenli alışveriş yapabilmeleri adına üretilmiştir. Farklı özelliklere ve avantajlara sahip bulunan Garanti Bankası, banka işlemlerinin daha kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilmesini sağlamak amacıyla tüm müşterilerine cazip avantajlar sunmaktadır. Garanti Bankası avantajları arasında yer alan puan sistemi sayesinde hiçbir ödeme yapmadan alışveriş yapabilirsiniz. İşte Tüm detaylar…

Garanti Bankası Banka Kartları

Paracard Bonus

Paracard Bonus Card kullanıcıları kredilendirmek veya taksitlendirmek istemedikleri alışverişlerini nakitten çok daha güvenli ve pratik olan Paracard bonus ile yaparak önemli kazanımlara sahip olabilmektedir. Dünyanın her yerinde kullanılabilir olan kart sayesinde bonuslar kazanarak bedava alışveriş yapma keyfini sürebilirsiniz.

Paracard Bonus Trink

Alışveriş yaptıkça kazandıran Paracard Bonus Trink, zamanım değerli diyen her kart kullanıcısının sahip olması gereken bir üründür. Trink okuyucu olan alışveriş noktalarından saniyeler içerisinde geçmenizi sağlayacak olan Paracard Trink, hızlı ve kolay alışverişe olanak sağlar.

Paracard Business

Bir ATM’den çok daha fazlasını verebilecek özeliklere sahip olan Paracard Business, şirket harcamalarına sunduğu özel fırsatlarla iş dünyasında en fazla tercih edilen banka kartları arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Firmalara ait her bir özelliği kart özelinde esnek bir şekilde tanımlayan Paracard Bonus, şirket ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamanızı sağlar.

Paracard Bonus Platinum

Hızlı, güvenli ve her alışverişte bonus kazandıran Paracard Bonus Platinum, bir ATM kartından çok daha fazla özelliğe sahip bulunuyor. Alışverişlerinizde nakit para yerine kullanırken bonus da kazanmanıza olanak sağlayan kartınızla yurt içinde Garanti BBVA ATM ve diğer banka ATM’lerinden ücretsiz olarak para çekebilirsiniz.

Paracard Bonus Troy

Türkiye’nin elektronik ödeme sistemi olan TROY logolu işyerlerinde kullanılabilen kartınızla nakit taşıma yükünden kurtulabilir, alışverişlerinizde bonus kazanarak bütçenize önemli katkılar sağlayabilirsiniz. Vadesiz hesaplarınızla ilgili tüm bankacılık hizmetlerini yapmaya olanak sağlayan Paracard Bonus Troy ile Yurt içindeki tüm Garanti BBVA ve farklı bankaların ATM cihazlarından nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Bonus Genç Paracard

Dünyanın her yerinde alışveriş yapmanıza olanak sağlayan Bonus Genç Paracard kartınızla bonus üye iş yerlerinden yaptığınız alışverişler karşılığında bedava alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.