1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Garanti bankası, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat bankası "0" ve İkinci el taşıt kredisini uzman yorumu..!
Garanti bankası, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat bankası "0" ve İkinci el  taşıt kredisini uzman yorumu..!

Garanti bankası, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat bankası "0" ve İkinci el taşıt kredisini uzman yorumu..!

Bankaların taşıt kredisi için yaptığı faiz indirimleri araç almak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Kamu bankaları ve bazı özel bankalarının taşıt kredilerinde yaptıkları rekor faiz indirimleri aynı zamanda araç alım ve satım piyasasını da doğrudan arttırdı. İşte merak edilen taşıt kredi faiz oranları için tüm detaylar…

A+A-

Bankaların taşıt kredisi için yaptığı faiz indirimleri araç almak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Kamu bankaları ve bazı özel bankalarının taşıt kredilerinde yaptıkları rekor faiz indirimleri aynı zamanda araç alım ve satım piyasasını da doğrudan arttırdı.  Taşıt faiz oranlarını merak eden vatandaşlar için en düşük faiz imkânı sunan Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve bazı özel banklarını taşıt kredileri bakımından detaylarını ele aldık.

Ziraat Bankası taşıt kredisi faiz oranları

Taşıt kredisi faiz indirimi açıklaması yapan kamu bankaları arsında yer alan Ziraat Bankası şahane bir fırsat ile geldi. Araç almayı hedefleyen vatandaşlara yönelik sıfır ve ikinci el araçlar için düşük faiz oranı sunarak kredi imkanı sağlıyor. Sıfır araçlar için faiz oranını % 0.49- % 0.69 olarak sunarken ikinci el araba kredileri için ise %0.82 faiz imkânı sağlıyor. Her iki kredi için de 60 aya varan vade imkanları da sağlıyor.

Halkbank taşıt kredisi faiz oranları

Yine Halkbank da araç almak isteyen vatandaşları sevindiren düşük faizli taşıt kredisi kampanyasını duyurmuştu. Sıfır araç satın alırken çekeceğiniz taşıt kredileri için % 0.64 faiz oranı talep ederken ikinci el taşıt kredileri için ise %0.82 faiz oranı ile kredi fırsatı sunuyor. Yine diğer kamu bankalarında olduğu gibi 60 aya varan vade fırsatı ile de ödeme kolaylığı sağlıyor.

Vakıfbank taşıt kredisi faiz oranları

Eğer sıfır veya ikinci el araç alırken düşük faizli kredi çekmeyi planlıyorsanız Vakıfbank taşıt kredisi kampanyasından da faydalanmanız mümkündür. Sıfır kilometre araç satın alırken kredi çekmek isteyen vatandaşlara özel % 0.49- % 0.69 faiz fırsatı sunulurken ikinci el araç kredileri için ise yine %0.82 faiz imkanı sunuluyor. Çekeceğiniz taşıt kredisi için bütçenize ve ödeme planınıza göre 60 aya varan vade seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.

 Garanti bankası taşıt kredisi faiz oranları

Özle bankalar arasında yer alan Garanti Bankası da yine taşıt kredisi için kamu bankaları kadar olmasa da düşük faiz oranı sunuyor. Ancak sıfır ve ikinci el araç satın alırken çekmek istediğiniz krediler için aynı faiz oranları uygulanıyor. Garanti bankası güncel taşıt kredisi faiz oranı ise %1.14 olarak yansıyor.

Akbank taşıt kredisi faiz oranları

Akbank da özel banka olarak araç satın almak isteyen vatandaşlara yönelik indirimli faiz imkanları sağlıyor. Yine hem sıfır hem de ikinci el araç satın alırken kredi çekmek isteyen tüm vatandaşlara %1.10 faiz imkânı sunarak, kolayca taşıt kredisi çekme fırsatı sağlıyor. Krediden hemen faydalanmak için en yakın Akbank şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Uzman isim taşıt kredilerini yorumladı!

Taşıt kredisi faiz oranlarının düştüğüne dair açıklamalar yapılınca uzmanlardan yorumlar ve değerlendirmeler de gecikmedi. A Haber kanalına konuk olan Oto Haber Genel Yayı Yönetmeni Halil Bolka taşıt kredisini şu şekilde yorumları;

‘’ Taşıt kredisi faiz oranlarındaki düşüşlerin piyasayı canlandırdığını geçtiğimiz yılda görmüştük. Yine böyle bir kampanyanın yapılması hem piyasa hem de vatandaşlar açısından faydalı olacağını, istihdamı da yükselteceğini düşünüyorum. Açıkçası çok iyi bir kredi fırsatı…’’ Diyerek yorumladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.