1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'ın Yeni Transferi Saracchi ve Sekidika Büyüledi
Galatasaray'ın Yeni Transferi Saracchi ve Sekidika Büyüledi

Galatasaray'ın Yeni Transferi Saracchi ve Sekidika Büyüledi

Devre arasında yaptığı transferlerle adından söz ettiren Galatasaray’ın 2 yeni transferi Saracchi ve Sekidika oynadıkları futbol taraftarları büyüledi.

A+A-

Galatasaray ikinci yarı hazırlıklarını tam gaz sürdürürken ilk hazırlık maçında birinci lig takımlarından Altay’ı 3-1 mağlup etti. Galatasaray’ın gollerini ise 8. dakikada penaltıda Falcao, 52. Dakikada Belhanda ve 62 dakikada uzun bir aradan sonra forma giyen Emre Akbaba kaydetti. 

Galatasaray’da devre arasında şimdiye kadar transfer edilen 3 isimden 2’si forma giyerken sıtma hastalığına yakalanan ve tedavi altına alınan Henry Onyekuru İstanbul’da bırakıldı. Galatasaraylı taraftarları en çok mutlu eden olaylar ise sakatlığı nedeniyle çok uzun süre takımdan ayrı kalan Emre Akbaba’nın formasına kavuşması ve maçta gol atması oldu.

Sekidika ve Saracchi Hızları İle Büyüledi

Galatasaraylı taraftarları en çok heyecanlandıran olay ise maçta yeni transferler Saracchi ve Sekidika’nın gösterdiği performanslar oldu. Her 2 oyuncuda maçta hem hızları hem de teknikleri ile fark yaratırken Galatasaray’ın hız ve dinamizm eksikliklerini büyük ölçüde gidereceklere benziyor. 

Hazırlık maçı da olsa oynanan iyi ve göze hoş gelen futbol sonucunda sarı kırmızılı taraftarların sosyal medyada coştukları görüldü. Birçok taraftar Saracchi ve Sekidika ile birlikte artık kanatların çok daha aktif bir şekilde olacağını ifade ederken stoper bölgesine yapılacak iyi bir transfer ile birlikte takımın puan farkına rağmen şampiyon olacaklarını ifade ediyor.

SanalAjans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.