1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'dan Sol Bek İçin Kazımcan Karataş Atağı!
Galatasaray'dan Sol Bek İçin Kazımcan Karataş Atağı!

Galatasaray'dan Sol Bek İçin Kazımcan Karataş Atağı!

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonunda artık herhangi bir hedefi kalmayan Galatasaray’da bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Burak Elmas’ın başkanlık süresi yakın bir zamanda sonlanacak olsa da daha önceki görüşmelerin meyvesi olarak bir ismin transferi bitme noktasına gelmiş durumda! İşte detaylar…

A+A-

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonunda artık herhangi bir hedefi kalmayan Galatasaray’da bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Burak Elmas’ın başkanlık süresi yakın bir zamanda sonlanacak olsa da daha önceki görüşmelerin meyvesi olarak bir ismin transferi bitme noktasına gelmiş durumda! 

Görevi süresi 30 Nisan 2022 tarihi itibarıyla sonlanacak olan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'tan son bir transfer hamlesi geldi. Sarı-Kırmızılılar, sezon sonunda muhtemelen küme düşecek olan Altay'ın 19 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş için harekete geçti. Elmas ve ekibi, potansiyeli yüksek genç oyuncuyla anlaşıp tüm pürüzleri gidermeyi ve son kararı yeni yönetime bırakmayı planlıyor. 

Galatasaray’dan Sürpriz Transfer Hamlesi

İdari ibrasızlık sonrası seçim kararı alan ve başkanlık koltuğundan 30 Nisan 2022 tarihi itibarıyla ayrılacak olan Burak Elmas, potansiyelli bir genç oyuncuyu Galatasaray kadrosuna kazandırmak adına düğmeye bastı. Ligden düşmeye adım adım yaklaşan Altay'ın 19 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş konusunda görüşmelere başlayan Sarı-Kırmızılılar, bu girişimi anlaşma aşamasına getirip, son kararı ise yeni yönetime bırakmayı planlıyor.

Bütçe kısıtlaması nedeniyle şu anda somut transfer hamleleri gerçekleştiremeyen Elmas yönetimi, buna karşın Kazımcan'ın bonservisiyle ilgili olarak İzmir ekibiyle kısa süre içinde mutabakat sağlamayı hedefliyor.

Altay’ın Kalecisi de Listede!

Elmas ve transfer ekibinin Altay'ın Polonyalı kalecisi Lis ile de ilgilendiği, ancak önümüzdeki sezon uygulanacak yabancı kuralıyla ilgili henüz net bir gelişme olmadığından bu transferde somut bir adım atılmadığı öğrenildi. Altay formasıyla bu sezon ligde 17 maça çıkan Kazımcan'ın 2 asisti bulunuyor. Genç oyuncu zaman zaman sol önde ve sağ açıkta da görev yaptı.

Bu arada kümede kalma umutlarını mucizelere bırakan Altay’da 13 Ocak’ta görevinden ayrılan teknik direktör Mustafa Denizli’nin sözleşmesinin yaklaşık olarak 3 ay sonra resmen feshedildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.