1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'da Transfer Çalışmaları Hızlandı! Sarı Kırmızılı Ekipten Papy Djilobodji Hamlesi
Galatasaray'da Transfer Çalışmaları Hızlandı! Sarı Kırmızılı Ekipten Papy Djilobodji Hamlesi

Galatasaray'da Transfer Çalışmaları Hızlandı! Sarı Kırmızılı Ekipten Papy Djilobodji Hamlesi

Galatasaray, savunma hattına takviye yapmak için Gaziantep FK'dan Papy Djilobodji ile ilgileniyor. Futbolcunun hem tecrübesi hem de Türkiye Ligini tanıması, Galatasaray için büyük bir avantaj olarak görülüyor. Eğer anlaşma gerçekleşirse, Papy Djilobodji ya kiralık olarak ya da bonservisiyle Galatasaray'a transfer olacak.

A+A-

Türkiye'de yaşanan deprem felaketlerinin ardından TFF, önemli kararlar almaya devam ediyor. Bu felaketlerden en çok etkilenen Gaziantep FK ve Hatayspor, Süper Lig'den çekilirken, TFF, iki takımın yabancı oyuncularıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Buna göre, Süper Lig kulüpleri, ligden çekilme kararı alan kulüplerin yabancı futbolcularını transfer etmeleri halinde, yabancı oyuncu kuralına ek olarak 2 ismi daha müsabaka kadrosuna yazabilecek. 

Ayrıca, ilk 11'de en fazla 8 yabancı oyuncu sahada yer alabilecekken, bu transferlerden bir tanesi de 9. yabancı oyuncu olarak görev yapabilecek. TFF'nin bu kararları, kulüplerin sezonun geri kalan kısmında kadrolarını güçlendirmelerine olanak sağlayacak.

BİRÇOK İSİM ARASINDAN SEÇİLDİ

Galatasaray Kulübü, depremin yaralarını sarmak için hem ligden çekilen takımlara maddi destek hem de bölgedeki ihtiyaçlara yönelik takviye çalışmaları yapma kararı aldı.

SAVUNMAYA TAKVİYE!

Galatasaray, savunma hattını güçlendirmek için Gaziantep FK'da forma giyen Papy Djilobodji ile temasa geçti. 34 yaşındaki deneyimli oyuncunun Türkiye Ligi'ni iyi tanıması, Galatasaray'ın işine yarayabileceği düşünülüyor. Galatasaray'ın teklifinin netleşmesinden sonra, Gaziantep FK'ya Papy için resmi bir teklif sunması bekleniyor.

2019'DA GAZİANTEP'E TRANSFER OLDU

Papy Djilobodji, a 34 yaşındaki stoper, kariyerinde Nantes, Chelsea, Werder Bremen, Sunderland, Dijon ve Guingamp formaları giydi. 2019 yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Gaziantep FK'ya katılan oyuncunun, kulüple 2024 yılına kadar sözleşmesi ve 1.1 milyon euro'luk market değeri bulunuyor. Bu sezon 21 maçta forma giyen Djilobodji, 1 gol ve 1 asistle skor katkısı sağladı. Galatasaray, tecrübeli oyuncunun Türkiye ligini tanıması nedeniyle avantaj sağlayacağı gerekçesiyle Gaziantep FK ile transfer görüşmeleri yapacak.

4 STOPERİ VAR

Galatasaray, stoper arayışlarına Papy Djilobodji'yi dahil etti. Deprem bölgesindeki takımlara yardım için yola çıkan sarı-kırmızılı ekip, Gaziantep FK'ya kiralık ya da bonservisiyle Djilobodji'yi transfer etmeyi planlıyor. Papy, stoper pozisyonunun yanı sıra ön libero olarak da görev alabilen çok yönlü bir futbolcu. 34 yaşındaki Senegalli oyuncu, Türkiye Ligini tanıması ve tecrübesiyle Galatasaray defansına önemli bir katkı sağlayabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.