1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray’da Tek Gündemi Juan Jesus
Galatasaray’da Tek Gündemi Juan Jesus

Galatasaray’da Tek Gündemi Juan Jesus

Luyindama’nın sakatlığı sonrasında Marcao’ya aradığı partneri bulamayan Galatasaray’da en son hedef olarak Roma’nın stoperi Juan Jesus oldu.

A+A-

Devre arasında yaptığı transferler ile taraftarlarını heyecanlandıran Galatasaray stoper bölgesi için bir türlü sonuç alamıyor. İlk olarak Sampdoria takımından Mourillo’yu kiralamak isteyen sarı kırmızılılar oyuncunun CelteVigo takımını tercih etmesi ile bu transferi gerçekleştirememişti.

Roma’dan Mert Çetin’i kiralamak içinde teklif veren Galatasaray Roma takımının oyuncunun İtalya ligini tanıması için İtalya Seri A takımlarından Verona’ya kiralayacağı iddiaları üzerine son hedef yine Roma takımının oyuncusu olan 28 yaşında ki Brezlya’lı stoper Juan Jesus oldu. Galatasaray’ın Roma takımına 1,5 yıllık bir kiralama teklifi yaptığı ve Roma takımının cevabını beklediği iddia ediliyor.

Roma Opsiyonlu Transfer İstiyor

İtalyan basınına bu transfer teklifi ile ilgili yansıyan bilgilere göre Roma oyuncusunun 1,5 yıllığına kiralamaya sıcak bakmıyor. Roma takımı 6 aylık kiralama ve daha sonrası için 5 milyon avro zorunlu opsiyon yapılmasını istiyor. Galatasaray cephesi ise 6 aylık kiralama teklifine sıcak bakarken 30 yaşına yaklaşan bir oyuncu için 5 milyon avro vermeye sıcak bakmıyor.

Galatasaray takımı son olarak satın alma opsiyonu için kiralama bedeline ek olarak 2,5 milyon avro bir bedel ile bu transferi noktalamak istiyor. Fatih Terim’de stoper transferinin bir an önce bitirilerek takıma katılmasını talep ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.