1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray’da Radamel Falcao Sevinci
Galatasaray’da Radamel Falcao Sevinci

Galatasaray’da Radamel Falcao Sevinci

Ligin ilk yarısında yaşadığı sakatlıklar sebebiyle beklentilerin oldukça altında kalan Radamel Falcao’nun kendisin toparlaması ve form tut maya başlamasının sevinci yaşanıyor.

A+A-

Ligin ikinci yarısının ilk maçında golünü atan Radamel Falcao’nun hala fiziksel anlamda eksikleri olsa da form tutmaya başladığının görülmesi ve maçın 90. dakikasında top kapmak amacıyla 60 metre koşarak defansa yardım etmesi hem teknik kadroyu hem de taraftarları oldukça memnun etmişe benziyor.

Hatta Falcao’un bu 60 metrelik koşusu İspanyol kanallarının internet sitelerinde bile yer aldığı görüldü. Dünyaca ünlü forvetin maçın 90. Dakikasında bu denli büyük bir özveri göstermesinin altında sarı kırmızılı camiada gördüğü büyük sevgi ve ilginin yattığı iddia ediliyor. Kendisine verilen değerin farkında olan Falcao sarı kırmızılı takıma borcunun ödemek için ikinci yarı her şeyini ortaya koyacağını ifade ediyor

İkinci Yarı 15 Gol Atacak İddiası

Sarı kırmızılı takıma yakın spor yazarları Falcao’un artan formu ve yavaş yavaş iyileşen fizik gücü ile birlikte takıma birkaç hafta sonra katılacak Onyekuru’nun da asitleri ile Falcao’nun ligi en az 15 gol atarak tamamlayacağını belirtiyor.

Spor yazarları Falcao sakatlanmaz ve formunun daha yukarı taşırsa Galatasaray’ın puan farkına rağmen ligin iddialı şampiyonluk adayları arasında yer alacağını düşünüyor.

Eğer Galatasaray bu hafta Konyaspor deplasmanından galibiyet ile ayrılırsa önünde ki kolay fikstür ile birlikte tekrar şampiyonluğa aday olabileceği kuvvetli bir şekilde konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.