1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray’da İlk Hedef Mario Lemina
Galatasaray’da İlk Hedef Mario Lemina

Galatasaray’da İlk Hedef Mario Lemina

Ara transferin en hareketli olan takımı Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in isteği ile Lemina’nın bonservisi alınması için harekete geçirildi.

A+A-

Galatasaray’da son haftalarda oynadığı futbol ile göz dolduran ve Fatih Terim’in uzun süredir aradığı savaşçı,  mücadeleci, takımı ileri taşıyan ve tekniği yüksek orta saha profilini yansıtan Lemina’nın bonservisinin alınması için yönetim harekete geçti.

Oyuncunun gösterdiği performans ile yaz aylarında bedelinin çok daha yüksek olacağını düşünen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim şartların zorlanılarak oyuncunun bonservisini alınmasını talep etti. Fatih Terim 26 yaşında ki oyuncunun bonservisinin alınması halinde çok uzun sürelere takıma hizmet edebileceğini ve ileride çok daha yüksek bir bedel ile satılabileceğini yönetime rapor ettiği ifade ediliyor.

Oyuncunun Bonservis Bedeli 16 Milyon Avro

Sezon başında İngiliz Southampton takımından kiralanan Gabon asıllı Fransız futbolcunun Haziran 2020 yılına kadar bonservis opsiyonu bulunuyor. Galatasaray yönetiminin İngiliz Southampton takımı ile görüşerek 16 milyon avro olan bonservis opsiyonunu aşağı çekmeyi planlıyor.

Galatasaray yönetiminin 10 milyon avro civarında bir bedelle oyuncunun bonservisini almak isterken, Belhanda’dan gelmesi beklenen 7 milyon avro bedelin bu transferde harcanması düşünülüyor.

Gabonlu oyuncuda Galatasaray’da mutlu olduğunu ve takımların anlaşması halinde seve seve Galatasaray forması giymeye devam edeceğini açıkladı. Galatasaray taraftarları da Gabonlu oyuncunun performansından oldukça memnun olduklarını ve kesinlikle kadroya katmak istediklerini ifade ediyorlar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.