1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray’da Arda Turan Krizi
Galatasaray’da Arda Turan Krizi

Galatasaray’da Arda Turan Krizi

Ara transfer dönemine oldukça hızlı başlayan Galatasaray’da dün gerekçelen toplantıda yönetimin Arda Turan transferini kesinlikle veto ettiği öğrenildi.

A+A-

Ara transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan Galatasaray ardından uzun bir süredir suskun kaldı. Fatih Terim’in kesinlikle ve oldukça acil bir şekilde stoper bölgesine transfer isteğine rağmen transferin gerçekleşmemesi ise taraftarları oldukça kızdırmışa benziyor.

Üstelik Teknik Direktör Fatih Terim ile yönetim arasında tam bir Arda Turan krizi yaşanıyor. Fatih Terim geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Arda Turan’ın gelişine yeşil ışık yakmış ve her futbolcunun ikinci bir şansı hak ettiğini açıklamıştı.

Hatta açıklamalarının devamında Arda Turan’ın futbolu Galatasaray forması altında bırakması gerektiğini vurgulamıştı. Fakat başta Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz olmak üzere Galatasaray yönetiminde bazı isimler bu transfere şiddetle karşı çıkıyor. Kulislerde ise Arda’nın Galatasaray’a transferi konusunun zor olduğu iddia ediliyor.

Galatasaray Stoper İçin Son Kozlarını Oynuyor

Hafta sonu oynanacak ve şampiyonluk anlamında çok büyük önemi olan maçta Marcao’nun da cezalı olmasından dolayı Fatih Terim’in maça yetişmesi için kesinlikle stoper transferinin bir an önce bitirilmesini talep ettiği öğrenildi.

Roma’dan Mert Çetin için son hamlesini yapan Galatasaray bu teklifinde kabul edilmemesi durumunda Bayern Leverkusen’den Aleksandar Dragovic transferini Cuma gününe kadar bitirerek hafta Sonu oynanacak maçta bu oyuncuyu Donk ile birlikte ilk 11’de oynatmanın planları yapılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.