1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Emanuel Mauro Icardi Hakkında Flaş Açıklama
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Emanuel Mauro Icardi Hakkında Flaş Açıklama

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Emanuel Mauro Icardi Hakkında Flaş Açıklama

Emanuel Mauro Icardi, geçen sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçirdikten sonra yaz transfer döneminde 10 milyon euro bonservis bedeliyle tam anlamıyla Galatasaray'a katıldı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bu önemli transferi ve 30 yaşındaki yıldız futbolcu Emanuel Mauro Icardi'yi yakın çevresiyle paylaştığı özel açıklamalarla değerlendirdi.

A+A-

Geçtiğimiz sezonun ardından Galatasaray, bu yıl Trendyol Süper Lig'de gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Takım, 6 haftalık süreçte 5 galibiyet ve 1 beraberlikle liderlik koltuğunda oturuyor. Bu başarıya katkı sağlayan önemli transferlerden biri de 10 milyon euro bonservis bedeliyle kadroya katılan Emanuel Mauro Icardi oldu.

Başkan Dursun Özbek: "Icardi, Galatasaray'a Çok Yakışıyor"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yakın çevresine yaptığı açıklamalarda Icardi transferine dair önemli itiraflarda bulundu. Özbek, bu transferin finansal açıdan zorlayıcı olduğunu ancak Icardi'nin performansı ve Galatasaray'a uyumuyla kendisini mutlu ettiğini belirtti. Başkan Özbek, "Parasına bakmadık, bu transferi yapmaktan hiç tereddüt etmedik. Icardi, Galatasaray'a çok yakışıyor ve aldığı ücretin hakkını sonuna kadar veriyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.