1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Fox Tv'nin Reyting Rekortmeni Dizisi Final Kararı Aldı! Mahkum Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor? Mahkum Dizisi Bitiyor Mu?
Fox Tv'nin Reyting Rekortmeni Dizisi Final Kararı Aldı! Mahkum Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor? Mahkum Dizisi Bitiyor Mu?

Fox Tv'nin Reyting Rekortmeni Dizisi Final Kararı Aldı! Mahkum Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor? Mahkum Dizisi Bitiyor Mu?

Fox TV ekranında izleyici karşısına çıkan Mahkum dizisinden kötü haber geldi. Mahkum dizisinin final yapacağı açıklandı. Perşembe günleri yayınlanan Mahkum dizisi neden erken final yapıyor? Mahkum dizisinin final bölümü ne zaman ekrana gelecek? Mahkum oyuncuları erken finalle ilgili neler söyledi? Mahkum dizisi final mi yapıyor?

A+A-

FOX TV tarafından başarısız olarak değerlendirilen dizilerin bileti kesilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan Mahkum dizisi kısa süre içerisinde reyting sıralamasının zirvesine yerleşmeyi başarmıştı. Aynı gün yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova ve Camdaki Kız dizilerinin reyting birinciliğini eline alan Mahkum dizisi izleyiciden tam not almayı başardı.

Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ve Melek İpek Yalova’nın yer aldığı dizi farklı konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla öne çıkmayı başardı. Yeni sezonun en çok merak edilen yapımları arasında yer alan Mahkum dizisinde senaryo değişikliği yapılmasına karar verildi. Sezona iyi bir giriş yapamayarak reyting sıralamasının altında kalan dizi için Fox TV yönetimi final kararı aldı. Sette dizi çekimlerine devam eden oyuncular, Mahkum dizisinin final yapacağını öğrendiğinde büyük şaşkınlık yaşadı.

Mahkum Dizisi Final Bölümünde Neler Olacak?

Mahkum dizisinin final tarihi netlik kazandı. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin final bölümünün farklı bir günde ekrana gelmesine karar verildi. Mahkum dizisinin yayın gününde Darmaduman dizisinin yayınlanacağı açıklandı. 27 Ekim Perşembe akşamı Darmaduman ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

Mahkum Dizisinin Final Tarihi Açıklandı

Mahkum dizisi ise 29 Ekim Cumartesi akşamı final bölümü ile seyircilere veda edecek. Fox TV yönetiminin final bölümünü dahi yayınlamaya niyetinin olmadığı öğrenildi. Seyirciden gelen tepkiler nedeniyle bir bölüm daha yayınlanması için onay verildi.

Mahkum son bölümünde Sasha’nın Barış’ı kurtarmayı başardı. Fırat ve Barış arasındaki gerilim tüm hızıyla devam ederken Büge ve Can içinde yeni bir hayat kurma fikri ortaya çıktı. Fırat nihai hedefine ulaşmak için her yolu denemeye ve tüm riskleri almaya karar verdi. Barış’ın da boş durmaya niyeti yoktu. Mahkum final bölümünde Fırat ve Barış arasındaki kavganın son ayağı işlenecek. 

00-188.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum