1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. FOX TV’de kriz çanları çalmaya devam ediyor! Savaşçı dizisinden ayrılan ayrılana. 4 isim daha diziyle ilişiğini kesti…
FOX TV’de kriz çanları çalmaya devam ediyor! Savaşçı dizisinden ayrılan ayrılana. 4 isim daha diziyle ilişiğini kesti…

FOX TV’de kriz çanları çalmaya devam ediyor! Savaşçı dizisinden ayrılan ayrılana. 4 isim daha diziyle ilişiğini kesti…

Savaşçı dizisi haftalardır yayın hayatına ara vermişti. Verilen ara sırasında Berk Oktay’ın ekipten ayrılması büyük yankı oluştururken adeta dizinin akıbetinin belli olmamasından dolayı diziden ayrılan ayrılana… Peki, hangi oyuncular Savaşçı dizisine veda ediyor?

A+A-

Savaşçı dizisinin akıbeti hakkında resmi bir açıklama gelmezken, Berk Oktay’ın belirsiz nedenler ile diziden ayrılmasının ardından 4 farklı isim daha ayrılıyor. Berk Oktay dört sezon boyunca Savaşçı dizisinin başrolünde yer alırken diziye veda etti. Bunun ardındanElit Andış Çam da diziye veda eden isimlerden bir tanesi oldu. Ayrılık haberlerinin adeta biri bitmeden bir yenisi ekleniyor. Acun Ilıcalı tarafından oluşturulan Exxen’e katılmak için diziden Ogeday Girişken’in de ayrılması dikkatleri çeken durumlardan biri oluyor. Ayça karakteri ile ekranlara gelen Feyza Sevil Güngör de vefa haberini şahsına ait sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından adeta dizinin yeni sezonu devam edecek mi etmeyecek mi gibi soruları akıllara getirdi.

Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre Gaye Turgut da diziden ayrılan isimlerden bir tanesi oldu. TRT1 ekranlarında yayına alınan Tövbeler Olsun isimli dizide Eda Güneş karakteri ile ekranlara geleceği belli oldu.

Herkes veda ediyor…

Savaşçı dizisi veda üstüne veda yaşarken ayrılık haberi ile ilgili gelişmelerin paralelinde Savaşçı dizisi final yapacak mı yapmayacak mı sorularını akıllarda oluşturdu. Eğer yayın hayatına devam ederse bu kadar güçlü isimlerin yerlerinin nasıl doldurulacak olduğu merak konularından bir tanesi. İstifa eden isimlerin ardından yerine başkaları alınarak yayın hayatı başlayacak mı diye merak edilirken yapımını üstlenen Limon yapım konu ile ilgili en ufak bir açıklamada bulunmadı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.