1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. FOX TV Zümrüdüanka Final İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü! Resmen Bile Bile Lades Yaptılar…
FOX TV Zümrüdüanka Final İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü! Resmen Bile Bile Lades Yaptılar…

FOX TV Zümrüdüanka Final İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü! Resmen Bile Bile Lades Yaptılar…

Cumartesi akşamlarının FOX TV ekranlarına gelen sevilen dizisi Zümrüdüanka bu haftadan itibaren artık Çarşamba akşamları ekranlara gelecek. Dün akşam 20. Bölümü ile ekranlara gelen Zümrüdüanka her ne kadar yüksek reyting beklentisi olsa bile oldukça düşük reytingler ile karşılaştı.

A+A-

Sıralamaya bakıldığı zaman ilk ona girmeyi bırakın oldukça gerilere kadar inen Zümrüdüanka kemik izleyici kitlesinden bile fire vermek zorunda kaldı.

Cumartesi akşamları ekranlara geldiği zaman ortalama sonuçlar alan dizi, yerini Sen Çal Kapımı dizisine bıraktı. Önceki hafta alınan karar ardından Hande Erçel ve Kerem Bürsin başrolünde ekranlara gelen dizi alınan karar ile adeta final kararından kurtuldu. Sen çal kapımı dizisi yeni günüde reytinglerini yükselten bir hamle yapması adeta FOX TV için uygun bir karar oldu.

Zümrüdüanka final mi yapıyor?

Fakat Çarşamba akşamları ekranlara gelen Sadakatsiz, Doğduğun ev kaderindir, Kuruluş Osman, Benim Adım melek gibi diziler ile Zümrüdüanka yarışa girse bile reytingler ile sıralamayı 20. Olarak tamamladı. Değerlendirmelere bakılacak olduğu zaman zaten bu kadar güçlü isimler ile Zümrüdüanka dizisinin yarışması imkansız konumdaydı.

Hayranları diğer dizileri izledikleri için adeta Zümrüdüanka dizini tek tek terk etmek zorunda kaldılar. Son yaz dizilerinin yayına alınmasının ardından FOX TV hangi dizilerden vazgeçecek diye merak edilirken tahminlere göre Zümrüdüanka final olacak denildi ve sıralamalar şu an bunu gösteriyor.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisinin başrollerinden oluşan Zümrüdüanka dizisi dün akşam meydana gelen bölümü sırasında totalde 3 reyting alması ve 18. Olması dikkatleri çekti. AB grubuna bakıldığı zaman 1,67 reyting yanı sıra 27. Sıraya kadar geriledi. ABCI grubunda olduğu zaman 2,18 reyting kapsamında 26. Sırada yer alıyor.

Sonuç olarak bakılacağı zaman ne Zümrüdüanka için bir gün verilir ne de uzun bir süre bekleme süresi olacak gibi duruyor. Son yaz dizisi yayına hazır olduğu an Zümrüdüanka dizisinden vazgeçmek için reytinglerin çok düşük olması sebep olarak konulacak ve iş tamamlanacak gibi düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.