1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. FOX TV yılan hikayesine dönen Savaşçı Dizisini yem etti! TRT ve ATV mest oldu!
FOX TV yılan hikayesine dönen Savaşçı Dizisini yem etti! TRT ve ATV mest oldu!

FOX TV yılan hikayesine dönen Savaşçı Dizisini yem etti! TRT ve ATV mest oldu!

FOX'un yılan hikayesine dönen Savaşçı dizisi uzun bir aradan sonra kadrosuna yeni katılan oyuncularla ekranlara geri döndü. 100. bölümü yayınlanan dizi hem seyirciyi hem de kanalı üzdü. Rakiplerinin çok daha gerisinde kalan Savaşçı dizisi sosyal medyanın da konusu oldu.

A+A-

Sessiz sedasız ekran hayatına ara veren başladı başlayacak derken iyice yılan hikayesine dönen Savaşçı dizisi, nihayet 100. bölümü ile yeniden seyircisine merhaba dedi. Yeni isimleri kadrosuna katan dizi sezonun ilk bölümü ile bekleneni veremedi. Karşısında sıkı rakipleri olan dizi seyircisini TRT ve ATV'ye kaptırdı. 

 Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesini anlatan Savaşçı daha önce pazar günü ekrana geliyordu. Pazar günü ekran başındaki seyirciyi ekrana kilitleyen dizi, gününün değişmesi ile seyircisini kaybetti. 

Cumartesi akşamlarına damga vuran ve yayınlandığı her bölümü ile milyonları ekrana kilitleyen TRT'nin Gönül Dağı dizisi açık ara zirvenin sahibi. ATV'nin son dizi bombası Kardeşlerim ise yıldızı parlayan ve reyting listelerinde bende varım diyen yeni yapımlardan. 

Uzun süre ekranda olmayan ve Berk Oktay gibi bir oyuncuyu Yasak Elma'ya kaptıran Savaşçı, yeni gününde reytinglerde çakıldı. İlerleyen bölümlerde duayen oyuncu Ediz Hun'un katılmasıyla diziye yeni heyecan geleceği de konuşulanlar arasında. 

Sosyal medyanın da konusu olan Savaşçı hakkında birçok yorum yapıldı. Çocukları Duymasın'ın yıldızı Tamer Karadağlı'nın yeni sezon oyuncuları arasında olması seyirciyi mutlu ederken senaryodaki kopukluklar da dikkatler kaçmadı. 

Dizide eski heyecan yok yorumu yapan seyircilerin yanı sıra dizinin gününü eleştiren izleyiciler de yoğunlukta. Cumartesi akşamı TRT'deki Gönül Dağı, ATV'deki Kardeşleri dizisini izleyenler FOX, Savaşçı'yı yem yaptı yorumunu yaptı. 

Savaşçı dizisi konusu nedir: 

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi.

“Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Savaşçı nerede çekiliyor: 
Dizi, dizinin konusunu en iyi şekilde işlemek için Doğu Anadolu Bölgesi'nde çekilmek istenmiş. Ancak bölgenin olumsuz hava şartlarından dolayı dizi farklı şehirlerde çekiliyor. Dizinin birçok sahnesinin dağlık alanda çekilmesi gerektiği için geniş dağlık alanlara ihtiyaç duyuluyor. Geniş alan konusunda beklentiyi karşılayan Konya ise diziye ev sahipliği yapıyor. Dağ sahneleri için Konya dışında Ankara'da da set kurularak çekimlerin bir kısmı da Ankara’da gerçekleştiriliyor. Dağ sahneleri dışında kalan diğer sahneler için de Eskişehir’de çekim yapılıyor. Eskişehir ve Konya arasında yapılan çekimler için iki şehre de büyük set platoları kurularak çekim sağlanıyor.

Savaşçı son bölümde neler oldu birlikte bakalım:  Silah arkadaşlarını şehit eden teröristin peşine düşen Kılıç Timi, yaptığı operasyonla fitili ateşler ve olayların seyri hiç beklenmedik şekilde gelişti.

 

Bu arada Türk Özel Kuvvetleri’nin en önemli subaylarından Albay Oktay Göktürk’le ilgili önemli bir haber karargaha bomba gibi düştü. General Ahmet Kutalmış, Albay İbrahim Kopuz ve Kılıç Timi gelen bu istihbarata inanmakta güçlük çekse de, sonrasında gelişen olaylar kafaları daha da karıştırdı.

Gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlı olan Kopuz Albay, Kılıç Timi’ni Yüzbaşı Haydar Bozkurt komutasında hemen harekete geçirdi. Ancak hedefleri Türk Devletleri’ni birbirine düşürmek olan terör odakları, hazırladıkları şeytani planı çoktan devreye soktu..

Dizinin oyuncuları kimdir:

Sarp Levendoğlu-Yüzbaşı Haydar Bozkurt
Murat Serezli-Albay Halil İbrahim Kopuz
Tamer Karadağlı-Albay Oktay Göktürk
Ekin Mert Daymaz-Astsubay Çavuş Görkem İlbeyli
Erkan Meriç-Astsubay Kıdemli Üstçavuş Bektaş Subaşı
Anıl Tetik-Astsubay Çavuş Savaş Çiğiltepe
Ali Tarık Fındık-Astsubay Üstçavuş İlyas
Serkan Kuru-Astsubay Başçavuş Ali Çekiç
Serenay AktaTeğmen Selcen Efe
Serhat Nalbantoğlu-Tümgeneral Ahmet Kutalmış
Ediz Hun-Emekli Albay Gündüz Göktürk
Alp Öyken-Mehmet Arif Kırlangıç
Zerrin Sümer-Akkız Bozkurt

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.