1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. FOX TV ekranlarında görülmemiş skandal! Başrol oyuncusu başka bir diziye transfer oldu…
FOX TV ekranlarında görülmemiş skandal! Başrol oyuncusu başka bir diziye transfer oldu…

FOX TV ekranlarında görülmemiş skandal! Başrol oyuncusu başka bir diziye transfer oldu…

FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden bir tanesi olan Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu yine FOX TV ekranlarının vazgeçilmezi olan Yasak Elma yapımlarına geldi. FOX TV sürekli dizileri ile bomba gibi gündeme düşen haberler vermeye devam ederken ortalık bir anda karıştı.

A+A-

Reyting listeleri ile adeta zirveyi her bölümü ile zorlayan Savaşçı; son durumu ne olacağına dair hala net bir açıklama gelmedi. Dizi takipçileri tarafından her ne kadar güzel haberler bekleniyor olsa bile şu an net bir şey gelmiyor. Savaşçı dizisinin sevilen karakterlerinden bir tanesi olan Kağan Bozok; aldığı karar ile beraber FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma’ya geçiş yaptı.

Aynı kanal içerisinde yayına alınan iki dizini arasında adeta oyuncu krizi meydana geldi. Berk Oktay her ne kadar daha yapım şirketi tarafından anlaşmasının bitmemesine rağmen başka bir yer ile anlaşması adeta kanal içinde başarılı dizilerin karşı karşıya gelmelerine neden oldu.

Her şey Arap saçına döndü…

Resmen olay iyice Arap saçına dönecek hal almasının ardından Savaşçı dizisinin 100. Bölümünün ardından 12 Kasım tarihi ile yeniden ekranlara gelmesi bekleniyordu. Fakat Berk Oktay bu noktada başka bir dizi ile anlaşma imzalamasının ardından dizi gerçekten de sessiz sedasız bir şekilde final mi yaptı sorularını beraberinde getirdi.

Berk Oktay iki dizi arasında gergin anlar olmasına neden olurken hala bu konu hakkında resmi bir açıklama da gelmedi. Son günler içerisinde olaylı isim olarak dikkatleri çeken Yasak Elma dizisinde adeta yaprak dökümü gibi olaylar meydana gelmeye devam ediyor.

Talat Bulut ölerek diziden ayrılmasının ortada çıkmasının ardından 4 farklı kişi ile daha yolların ayırılacak olduğunu dile geldi. Yapımcılık kısmını Medyapım tarafından üstlenilirken yönetmen koltuk kısmında da Murat Öztürk yer alıyor. Başrollerde yer alan Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan yer alırken bir de usta oyuncular arasında yer alan Erdal Özyağcılar dahil olarak dikkatleri çekti.

Oyuncuların da Yasal Elma dizisinde nasıl bir rol ile ekranlara gelecek olduğu da merak edilen konular arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.