1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Fiyatları dudak uçuklatacak, altın kaplamalı İphone 12'ler ön siparişe açıldı...
Fiyatları dudak uçuklatacak, altın kaplamalı İphone 12'ler ön siparişe açıldı...

Fiyatları dudak uçuklatacak, altın kaplamalı İphone 12'ler ön siparişe açıldı...

Rus kökenli olarak akıllı telefon üreticisi olan Caviar, 18 karatlık altın kaplamalı olarak yer alan İphone 12 Pro modelinin de yer aldığı özel üretim cihazları ön siparişler için açıldı. Bu cihazlar ortalama olarak 5 bin dolardan 25 bin dolara kadar değişen fiyatlar ile satışa sunuluyor.

A+A-

Apple'ın gün içerisinde yaptığı açıklama sırasında tedarik durumlarının bir iki hafta gecikeceğini açıkladı. İphone 12 Pro modelini görebilmek adına da ortalama olarak iki ay beklemek gerekeceği yapılan açıklamada yerini aldı. Eğer kıyıda ve köşede birikimler varsa binlerce dolar ödeyerek istenen cihazı sipariş vererek sahip olmak mümkün.

Rus kökenli olarak akıllı telefon üreticisi olan Caviar özel olarak üretmiş olduğu İphoneler yanı sıra birçok model adına ön siparişleri açtı. Peki Caviar tarafından üretilen bu cihazların sahibi olmak adına ne kadar bir ödeme yapılması gerekir? Caviar tarafından üretilen İphone 12 modeli adına ortalama olarak 4.290 dolar yani 30.000 TL ödemek gerekirken, en pahalı model için 23.380 dolar yani 163 bin TL ödemek gerekir.

Her bütçeye uygun modeller

Caviar her bütçeye uygun olan modeller ile İphone 12 modeli, hakiki piton derisi yanı sıra gümüş kaplamalara ev sahipliği yaparak üretimlerine devam ediyor. Fakat telefonlar üzerinde gümüşten de daha değerli olan bir element görmek isterseniz tercih edenler için titanyum, karbon ve altın kaplamalı olanlar dikkatleri çekiyor. Tabi ki cihaz tercihi sırasında elementlerin değişiyor olması kişilerin ceplerinden çıkacak olan dolarcıkların da artış göstermesine neden oluyor.

İnsanlar arasında her ne kadar ben 23.380 dolar ödeyerek bir telefon almam düşüncesi yer alıyor olsa bile bu cihaz çok farklı. Çünkü ismi İphone 12 Pro Victory Pure Gold olarak satışa sunumu yapılacak. Eğer 12 pro modeli yerine sizler de pro max modeli tercih edecekseniz kişilerin cebinden çıkacak dolar miktarında da bir hayli artış gözlenecek.

Cihazlarda 128 GB yerine daha fazla geniş bir alan olsun diyen isiler varsa diye İphone 12 Pro Victory Pure Gold cihazı tam tamına 512 GB kadar içerisinde depolama alanı sunuyor. Tabi ki depolama alanı 512 olsun diyenler için ek bir ücret ödemek söz konusu olacak. Bu durum karşısında cihazın fiyatı bir anda 24.540 dolara yani 171 bin TL ye kadar çıkacak.

Teknoloji ile uğraşmaktan ziyade daha çok altından bir telefona sahip olmak isteyen kişilerin telefonda yer alan elementleri bilmesi de gerekir. İphone 12 Pro Victory Pure Gold tam olarak 18 karat altın ile kaplı olarak satışa sunuluyor. Bunun yanı sıra bir yandan da telefon üzerinde 8 adet olarak da 0.48 karatlık elmas yer alıyor. Telefon üzerinde yer alan desenler ise aslında Rus stilini kişilerin yanlarında taşımak adına uygun oluyor.

Caviar tarafından tasarlanan ve ön siparişlere açılan İphone 12 modelini görmek de mümkün. Cihazlar üzerinde görsellerin kaçıncı üretimlere ait olduklarını belirten numaralar da yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.