1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Finansbank’tan müjde! Başvuran herkese 20 bin TL ihtiyaç kredisi…
Finansbank’tan müjde! Başvuran herkese 20 bin TL ihtiyaç kredisi…

Finansbank’tan müjde! Başvuran herkese 20 bin TL ihtiyaç kredisi…

QNB Finansbank nakit ihtiyacı olan vatandaşların yine yanlarında olarak farklı bir kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. Başvuran herkese 15 ila 20 bin TL arasında kredi imkanları geliyor.

A+A-

QNB Finansbank yaşanan korona virüs salgın süreçlerinde vatandaşların her an yanlarında yer almak için 15 ila 20 bin arasında kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. QNB Finansbank üzerinden başvuran herkese verilecek.QNB Finansbank hesabı olan vatandaşlar hesap üzerinden başvuru yapabilecekleri gibi isteyenler şubeye gitmek zorunda kalmadan direk SMS ile başvuru yapabilecekler. Başvurular olumlu sonuçlanırsa da yine şubeye gitmek zorunda kalmadan paralar anlık olarak hesaplara yatacak.

QNB Finansbank tarafından sunulan yeni kredi kampanyası ile beraber ihtiyaçları ya da borçları olan vatandaşlar kendileri için uygun bir finansman desteği sağlamış olacaklar. Sadece TC kimlik numaraları ile dahi başvuru yapmak mümkün. Bankadan farklı bir belge talebi de söz konusu değil. Başvuruların olumlu sonuçlanması tamamlanırsa kredi tutarları banka hesaplarına anlık olarak otomatik bir şekilde tanımlanacaktır.

Korona virüs ile salgın sırasında meydana gelen olumsuz ekonomik durumlarda dolayı ülkemizde adeta milyonlarca vatandaşlar işlerinden olarak işsiz kaldılar. İşsiz kaldıkları için vatandaşların herhangi bir gelirlerinin olmaması geçimlerini sağlamak konusunda ciddi anlamda zorluk çekmelerine neden oldu. QNB Finansbank kredi kampanyası ile beraber vatandaşların rahat bir nefes alması için birçok olanağı da sunuyor. Biraz da olsa vatandaşlar rahat bir nefes alacaklar.

QNB Finansbank 15 bin TL kredi ve şartları

QNB Finansbank tarafından gelen kampanyalardan bir tanesi de 15 bin TL ye varan kredi oluyor. SMS ile başvurmak ya da banka online işlemler kısmından adımları tamamlamak yeterli olacak. 36 ay vade ile verilen kredi biraz da olsa gün yüzü gösterecek.

QNB Finansbank 20 bin TL kredi ve şartları

QNB Finansbank 20 bin TL kredi sırasında oldukça düşük faiz oranları ve 48 ay vade imkanları sunarak rahat etmelerine yardımcı olacak. Başvuru yapmak için sadece SMS göndermek de yeterli olacak. Ek bir belge talebi olmadan eğer başvurular olumlu sonuçlanırsa da vatandaşların hesaplarına anlık bir şekilde ödemeler otomatik olarak yansıtılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.