1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Fenomen Selin Ciğerci, model Larissa Gacemer'e destek oldu
Fenomen Selin Ciğerci, model Larissa Gacemer'e destek oldu

Fenomen Selin Ciğerci, model Larissa Gacemer'e destek oldu

2011 yılında eski basketbolcu Burak Gacemer ile evlenen model Larissa Gacemer, takipçilerinin "Neden çocuk yapmıyorsun" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu. Doğuştan gelen bir hastalığı olduğu için çocuk sahibi olamadığını söyleyen Larissa'ya bir destek de Selin Ciğerci'den geldi.

A+A-

2011 yılında eski basketbolcu Burak Gacemer ile evlenen model Larissa Gacemer, takipçilerinin "Neden çocuk yapmıyorsun" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu. Doğuştan gelen bir hastalığı olduğu için çocuk sahibi olamadığını söyleyen Larissa'ya bir destek de Selin Ciğerci'den geldi.

"YILLAR ÖNCE BURAK'LA DENEDİK AMA OLMUYOR"

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Larissa Gacemer, "'Neden çocuk yapmıyorsunuz? Neden çocuk yok?' gibi sorular soruyorsunuz. Bende doğuştan gelen bir hastalık var. Çocuğum olmuyor. Bunu bilerek yıllar önce Burak'la denedik, olmuyor. Burak beni böyle kabul etti. Ben de bu durumu kabul ettim" dedi.

"DOĞURMAKLA ANNE OLUNMAZ"

Videosuyla kısa sürede gündem olan Larissa Gacemer'e ünlü isimlerden de destek geldi. Bu destek mesajlarından birisi de cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdiği için çocuk sahibi olamayan Selin Ciğerci'ye aitti. Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşım yapan Ciğerci, "Seni en iyi anlayabilen asla anne olamayacak bir kadınım. Doğurmakla anne olunmaz biliyorsun. Belki ilerde beraber çocuk evlat ediniriz olmaz mı? Kimin ne dediğini düşünme prenses biz önümüze bakalım" dedi.

-077.jpg

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK YAĞDI

Larissa Gacamer'in herkesi derinden etkileyen videosuna Aslıhan Güner, Anıl Altan, Pelin Akil, Didem Soydan, Eda Ece, Almeda Abazi, Özlem Yıldız, Zeynep Mahsur, İlayda Erkök ve Özge Ulusoy gibi birçok ünlü isimden destek yorumu geldi. Larissa Gacamer'in videosu ise yaklaşık 3 milyon kişi tarafından görüntülendi.

Hazal Kaya da Gacemer'e Instagram hesabından yaptığı paylaşımla destek oldu.Larissa Gacemer'e en güzel destek ise eşi Burak Gacemer'den geldi. Gacemer, eşinin videosunun altına "Sen bana yetersin" yorumunu yaptı. Burak Gacemer'in yorumu takipçilerinden de tam not aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.