1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'de Mergim Berisha Gidecek mi Sorusu Cevabını Buluyor
Fenerbahçe'de Mergim Berisha Gidecek mi Sorusu Cevabını Buluyor

Fenerbahçe'de Mergim Berisha Gidecek mi Sorusu Cevabını Buluyor

Jorge Jesus ile yeni bir sayfa açan ve artık şampiyonluk hasretini dindirmek için daha faza beklemeye sabrı kalmayan Fenerbahçe’de bu hedef doğrultusunda transfer çalışmaları sürüyor.

A+A-

Jorge Jesus ile yeni bir sayfa açan ve artık şampiyonluk hasretini dindirmek için daha faza beklemeye sabrı kalmayan Fenerbahçe’de bu hedef doğrultusunda transfer çalışmaları sürüyor. Transfer dönemini erken açan takımda pek çok yeni isim takıma katılırken birkaç yabancı ismin daha takıma katılması bekleniyor.

Son olarak Norveçli golcü oyuncu Joshua King’i imza için İstanbul’a getirten Fenerbahçe’de bir yandan da kadrosunun boşaltılması gerekiyor. Yabancı kontenjanından gitmesi beklenen isimlerin başında ise bir süredir Mergim Berisha geliyor. Ve Sarı-Lacivertli takımın Alman oyuncusunun transfer görüşmeleri yapmak üzere ülkesine gittiği öğrenildi.

Berisha’yı İsteyen Alman Kulübü Mainz 05

Bruma, Emre Mor, Lincoln, Tiago Çukur ve Joshua King ile kadrosunu genişleten Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen isimlerin başında gelen Mergim Berisha’nın Almanya’ya gittiği öğrenildi. 24 yaşındaki Alman forvetin de oynayabileceği bir takıma gitme arzusunda olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz yıl, Salzburg’tan kadroya dahil edilen oyuncunun en önemli talibinin Mainz 05 takımı olduğu ortaya çıktı.

Özellikle Joshua King’in gelişiyle birlikte takımda forma bulması çok zor görünen Berisha’nın ilk olarak Mainz 05 ile görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Kulübü Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun transferinde Fenerbahçe’nin her türlü kolaylığı sağlayacağı belirtiliyor

Mainz 05 kulübünün oyuncuyu ilk olarak kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtilirken Fenerbahçe’nin ilk etapta sözleşmeye zorunlu satın alma opsiyonu ekletmeye çalıştığı belirtiliyor. Ancak Mainz’in opsiyona evet diyip zorunlu kısmına itiraz ettiği söyleniyor. İki kulübün transfer komitesi arasında görüşmeler yoğun bir şekilde devam ediyor. Ancak Berisha’nın çok büyük ihtimalle önümüzdeki sezon Fenerbahçe kadrosunda yer almayacağı belirtiliyor. Kulüp, bir yandan da diğer transferler ile Mesut Özil konusunu çözüme kavuşturmayı planlıyor.

Berisha Performansıyla Beklenenden Uzak Kaldı

Transferiyle büyük beklentiler yaratan Mergim Berisha, forma giydiği dönem içinde bir türlü beklentileri karşılayamadı. Bireysel istatistiklerinden de görüleceği üzere hemen her maçında düşük not alan oyuncu Fenerbahçe forması ile 31 maça çıkarken 7 gol atabildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.