1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'de Fred Rüzgarı: Brezilya Medyasını Sarsan Bir Yıldız Doğuyor!
Fenerbahçe'de Fred Rüzgarı: Brezilya Medyasını Sarsan Bir Yıldız Doğuyor!

Fenerbahçe'de Fred Rüzgarı: Brezilya Medyasını Sarsan Bir Yıldız Doğuyor!

Fenerbahçe'nin Manchester United'dan transfer ettiği Fred, kısa bir süre içinde sarı-lacivertli takımın gözdesi haline geldi. 30 yaşındaki oyuncu, son olarak Nordsjaelland maçında 2 asist yaparak ülkenin basınında manşetlere taştı.

A+A-

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu'nun ilk maçında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı ağırladı ve mücadeleden Crespo, Batshuayi ve Serdar'ın golleriyle 3-1 galip ayrılarak gruba 3 puanla başladı. Bu zaferde büyük rol oynayan isimlerden biri de Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred oldu. Fred, 2 asisti ve sergilediği oyunla taraftarların büyük takdirini kazandı.

30 yaşındaki oyuncu, performansıyla ülkenin medyasında sıkça yer buldu ve Fenerbahçe'nin Konferans Ligi ilk turundaki zaferin parlayan yıldızı olarak gösterildi. Fred, geceyi adeta bir garson gibi geçirerek takım arkadaşlarına asistler yaparken, gol atmasa da oyunuyla parladı.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

Fred, 24. dakikada Miguel Crespo'ya yaptığı asistle öne çıktı ve altı dakika sonra tecrübeli golcü Batshuayi'ye bir asist daha sağladı. Manchester United'ın eski oyuncusu, maçın her bölgesinde başarılı bir performans sergileyerek SofaScore'a göre en yüksek puanı aldı. İkinci yarıda oyundan çıkarken taraftarlar tarafından büyük bir alkış aldı.

Fred, Manchester United'dan Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana umut verici bir başlangıç yaparak takımın vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. Fred, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 11 maçta sahaya çıktı, bu maçların tamamında ilk 11'de başladı ve yalnızca bir kez yedek kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.