1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe’de Adil Rami Şoku Yaşanıyor
Fenerbahçe’de Adil Rami Şoku Yaşanıyor

Fenerbahçe’de Adil Rami Şoku Yaşanıyor

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Fransız defans oyuncusu Adil Rami’nin beklentilerin altında kaldığı için yollanması planlanan Adil Rami takımda kalacağını açıkladı.

A+A-

Bu sene ligde şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Fenerbahçe’de istenilen transferler bir türlü yapılamaz iken performansından memnun olunmayan oyuncuların takımdan ayrılmak istememesi de büyük bir sorun teşkil ediyor. Bunun en son örneği ise Fransız oyuncu Adi Rami’de yaşanıyor.

Çok yüklü bir maaşı olmasına rağmen istenilen verimin alınamadığı Adil Rami ile yollarını ayırmak isteyen ve oyuncuya takım arayan Fenerbahçe yönetimi oyuncu cephesinden gelen ‘’ayrılmak istemiyorum’’ açıklaması ile büyük bir şok yaşadığı görülüyor. Adil Rami’nin menajeri Marco Kırdemir Fransız oyuncunun Fenerbahçe’den kesinlikle ayrılmaya niyeti olmadığını açıkladı.

Oyuncunun Menajeri Kesin Konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın ligin ikinci yarısında kadroda düşünmediği ve takımda ayrılacağı iddia edilen Adil Rami’nin menajeri Marco Kırdemir NTV’ye yaptığı açıklamada, böyle bir durumun kesinlikle söz konusu olmadığını ve Adil Rami’nin Fenerbahçe’de son derece mutlu olduğunu açıkladı.

Oyuncusu ile ilgili bu tür iddiaların nereden çıkarıldığını bilmediğini ifade eden menajer kendilerine gelen bir resmi teklifinde olmadığını ve sezon sonuna kadar Adil Rami’nin Fenerbahçe’de kalacağını belirti. Son yaşanan gelişmelerden sonra bütçe konusunda oldukça büyük sıkıntılar yaşayan ve istediği transferleri yapamayan Fenerbahçe’nin nasıl bir yaklaşım sergileyeceği ise merak konusu oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.