1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe, RAMS Başakşehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? İşte Fenerbahçe'nin Muhtemel İlk 11 Kadrosu
Fenerbahçe, RAMS Başakşehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? İşte Fenerbahçe'nin Muhtemel İlk 11 Kadrosu

Fenerbahçe, RAMS Başakşehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? İşte Fenerbahçe'nin Muhtemel İlk 11 Kadrosu

Fenerbahçe, Süper Lig'de gösterdiği üstün performansla liderlik koltuğunu geri almayı hedefliyor. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'in üçüncü haftasının erteleme maçında Başakşehir'i Ülker Stadı'nda konuk edecek. Teknik direktör İsmail Kartal, zorlu mücadele için sahaya sürmeyi planladığı 11'i belirledi. İşte Fenerbahçe - Başakşehir maçının heyecanla beklenen muhtemel 11'leri...

A+A-

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı 12 maçta galibiyetlerine devam ediyor ve bu üstün performansı sürdürmek için üçüncü haftanın erteleme maçında RAMS Başakşehir'i konuk ediyor. Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan mücadelede, sarı-lacivertliler hem galibiyet serilerini 13 maça taşımayı hem de liderlik koltuğunu geri almayı hedefliyor. Teknik direktör İsmail Kartal, oyuncularıyla yaptığı toplantıda bu kritik maçtan galibiyetle ayrılmak için motive etti.

İşte Muhtemel 11'ler ve Rekabet İstatistikleri

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şu şekilde: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Kent, Batshuayi. RAMS Başakşehir'in muhtemel 11'i ise şu şekilde: Volkan, Lima, Duarte, Yağız, Cemali, Berkay, Onur, Deniz, Aleksic, Serdar, Figueiredo.

Fenerbahçe ile RAMS Başakşehir arasındaki rekabette Fenerbahçe 16 galibiyet elde ederken, RAMS Başakşehir ise 11 galibiyet kazandı. 3 maç berabere sonuçlandı. İki takım arasındaki rekabette Fenerbahçe 42 gol atarken, Başakşehir 33 gol kaydetti.

Sakatlıkların Etkisi ve Eksikler

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ve Emre Mor, RAMS Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Joshua King'in durumu ise maç saatinde belli olacak. RAMS Başakşehir'de ise transfer döneminde katılan 4 oyuncu bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren birçok oyuncu da kadroda yer almayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.