1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe Beko Savunmasıyla Kazandı
Fenerbahçe Beko Savunmasıyla Kazandı

Fenerbahçe Beko Savunmasıyla Kazandı

3 maçlık galibiyet serisi geçtiğimiz hafta oynana Barcelona maçıyla sonlanan Fenerbahçe Beko evinde ağırladığı Milano takımını yaptığı çok iyi savunma ile 73-64 yenmeyi başardı.

A+A-

Fenerbahçe Beko için Armani Milona maçı Turkish Airlines Euroleagu sezonu için kritik bir önem sahipti. Geçen hafta alınan Barcelona mağlubiyeti sonrasında ilk 8 yolunda ki direkt rakiplerinden biri olan Milano maçında olası bir yenilgi Fenerbahçe Beko için sezonun bitmesine neden olabilirdi. Takım bunu bilincinde olarak Armani Milona maçına oldukça iyi bir başlangıç yaptı.

İlk periyotta hücumda çok akıcı oynayan Fenerbahçe rakip potaya 24 sayı bırakırken kendi potasında sadece 15 sayıya izin verdi. İkinci periyoda da oldukça istekli başlayan sarı lacivertli temsilcimiz bir ara 37-20’lik skorla 17 sayı farkı yakalasa da maçın son dakikalarında hücumda duran temsilcimiz karşısında farkı azaltan Milano farkı 10 sayıya kadar indirdi. Fenerbahçe Beko devreye 41-31 önde girerken yaptığı defans ile ön plana çıktı.

İkinci Yarı Rölantide Geçti

Maçın ikinci yarısı ise her 2 takımında hücum anlamında verimsiz olduğu görüldü. Defansların önde olduğu ikinci yarıda 32 sayı temsilcimiz atarken 33 sayıda konuk ekip kaydetti. Bu önemli maçı 73-64 kazanan Fenerbahçe Beko böylece son 5 maçında 4. galibiyetini alarak ilk sıra için oldukça şansını arttırdığı görülüyor.

Fenerbahçe Beko 7. sırada bulunan Valencia ve 8. sırada bulunan Milano ile galibiyet farkını tek maça indirmeyi başardı. Fenerbahçe Beko önümüzdeki haftada deplasmanda Alba Berlin ile oynayacağı maçı kazanırsa uzun bir aradan sonra ilke defa ilk 8 sıra içerisine girme şansını yakalamış olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.