1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Felaket Tellalı Onur Akay Kötü Haber Duyurdu: İşte Harika Avcı'nın Gizlediği Hastalık
Felaket Tellalı Onur Akay Kötü Haber Duyurdu: İşte Harika Avcı'nın Gizlediği Hastalık

Felaket Tellalı Onur Akay Kötü Haber Duyurdu: İşte Harika Avcı'nın Gizlediği Hastalık

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bir dönemin ünlü assolistlerinden Harika Avcı ile ilgili herkesi üzen yazılar kaleme aldı. Akay, Harika Avcı'nın ölümcül rahatsızlığını açıkladı ve Avcı'nın siroz olduğunu doğruladı!

A+A-

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ün yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ünlü assolistlerinden Harika Avcı'nın hayranlarını çok üzecek açıklamalar yaptı. Kendi internet sitesinde bir yazı kaleme alan Akay, dün Harika Avcı'nın ölümcül bir hastalığa yakalandığını yazmıştı. Onur Akay bugünkü yazısında ise, "Harika Avcı'ya mikronodüler siroz teşhisi konuldu. Harika Hanım'ın henüz başlangıcında olduğu bu rahatsızlığı, bazı ilaçlar yardımı ile yavaşlatıldı ancak Harika Hanım tedavisi konusunda titiz değil ve hastalığı takmıyor. Yani tedavisinin tam anlamı ile yapılmasına izin vermiyor ve nasıl olsa siroz oldum diyerek bazı şeylerden de vazgeçmiyor." ifadelerini kullandı.

HARİKA AVCI'NIN HÜLYA AVŞAR'A SÖYLEDİĞİ SÖZLER ŞOKE ETTİ!

Onur Akay, Harika Avcı ile ilgili dün yayınlanan yazısında ise, Avcı'ya yardım etmek isteyen ünlü isimleri de açıkladı ve Avcı'nın kendisine yardım etmek isteyen Hülya Avşar'ı, "Benim paramda gözün mü var?" sözleri ile reddettiğini yazdı. Akay, "Hülya Avşar da yardım etmek için Harika Avcı'yı aradı. Avşar Avcı'ya iş bulmak istedi. Onun bir dizi de veya filmde oynamasını sağlayacaktı. Ancak Harika Avcı Hülya Avşar'ın yüzüne, "Benim paramda gözün mü var?" dedi ve teklifini reddetti. Sezen Aksu da Harika Hanım'ı aradı. Kendisine albüm yapacaktı ama nafile..." dedi.

Onur Akay, ünlü assolist Harika Avcı ile ilgili bilinmeyenleri de kaleme aldı. Akay, "Harika Avcı'nın psikolojisinin bu kadar bozulmasının ilk sebebi, gazinocular kralı Fahrettin Aslan'dır. Aslan, 1983 yılında Harika Avcı'nın çalışmasına tam 5 yıl engel olmuştur. Daha önce çok büyük bir serveti olduğu, ancak kaybettiği söyleniyor... Aslında çok büyük bir serveti de yoktu. Evine gitmez, aylarca en pahalı otellerde kalırdı haberleri, Taksim'deki bir otelin Kral Dairesi'nde kalınca çıkmıştı. Hayatında önemli bir işadamı varken o Kral Dairesi'nde kalmıştı ve şaşalı bir hayatı vardı. Tabii ki para kazandı ama etrafındaki insanlar çok yanlıştı ve ömür boyu kendisine yetecek parasını da elinden aldılar. Yani söylendiği gibi ne köşkleri kendi aldı, ne de o otellerde kendi parası ile kaldı! Emirgan'da bulunan o meşhur köşkü, Harika Avcı'ya Denizlili sevgilisi Kadir Aksu hediye etmişti. Harika Avcı, 2015 yılında ise kaldığı otel odasında tabancayla vurulmuş halde bulunmuştu. Avcı, polise verdiği ifadede "Yanlışlıkla kendimi vurdum" demişti. Aslında intihar etmişti. Harika Avcı kendisini bilerek vurmuştu ve bu yaşadıklarına karşı bir protestoydu. Harika Hanım bu açıklamamı yalanlarsa, elimde 2015 yılında yaptığı ve intihar ettiğini söylediği bir açıklaması mevcuttur." açıklamasını yaptı.

Akay, yazısında Harika Avcı'nın formalite olarak evlilik yapmadığını ve kendisinden 20 yaş küçük eşine âşık olduğunu da dile getirdi ve Avcı ile ilgili birçok bilinmeyen ve yanlış bilinen konuya açıklık getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.