1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fatih Terim'den Şampiyonluk Hesapları
Fatih Terim'den Şampiyonluk Hesapları

Fatih Terim'den Şampiyonluk Hesapları

Ligin ilk yarısında son derece kötü bir performans gösteren Galatasaray’ın Teknik Direktörü Fatih Terim şampiyonluk için yol takvimini belirledi.

A+A-

Ligin ilk yarısında 17 haftada topladığı 27 puan ile lig lideri Sivasspor’un 10 puan gerisine düşen ve Avrupa kupalarına veda eden Galatasaray için ikinci yarı bambaşka duygularla başlıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim şimdiye kadar takıma yapılan takviyelerden ve her an açıklanması muhtemel yeni transferlerden hayli memnun görünüyor.

Kendi taktik ve futbol anlayışına uygun transferlerin yapılması ile birlikte Fatih Terim’in tekrar şampiyonluk hesapları yapmaya başladığı konuşuluyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim oyuncuları ile yaptığı toplantıda ilk 5 haftanın şampiyonluk yolunda kritik bir önem de olduğunu ve hata şanslarının olmadığı ifade ettiği iddia ediliyor.

Fenerbahçe Maçına Kadar Hata Yok

Fenerbahçe derbisine kadar puan kaybı yaşamak istemeyen deneyimli teknik adam eğer şampiyon olmak istiyorlarsa ikinci yarı 17 maçın en az 14 tanesinden galibiyetle ayrılmaları gerektiğine inanıyor. Transfer edilen hızlı ve hareketli oyuncularla birlikte ikinci yarı çok daha dinamik bir görüntü ortaya koymayı planlayan Galatasaray’da artık maçlarda çok daha fazla çaba sarf edilecek.

Galatasaray takımı geçen sezonda Medipol Başakşehir takımının 8 puan gerisinde devre arasında girmiş ve yaptığı transferlerle ipi göğüsleyen takım olmuştu. Galatasaray tarihinde ilk yarılara çok geride girilen birçok sezonda şampiyonluk ipinin göğüslenmesi taraftarlara büyük bir umut verdiği görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.