1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fatih Terim Kovuluyor mu? Son Dakika Galatasaray Yönetimi Fatih Terim'i Kovacak Mı?
Fatih Terim Kovuluyor mu? Son Dakika Galatasaray Yönetimi Fatih Terim'i Kovacak Mı?

Fatih Terim Kovuluyor mu? Son Dakika Galatasaray Yönetimi Fatih Terim'i Kovacak Mı?

Galatasaray yönetimi ile son dönemlerde medya aracılığıyla gerginlik yaşayan Fatih Terim ile ilgili bugün akşam saatlerinde bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray Genel Kurulu üyelerinden alınan bilgilere göre Galatasaray Spor Kulübü Yönetimi, Salı günü bir toplantı yapacak. Toplantıdan ise Fatih Terim'in kovulması ile ilgili karar çıkacak. Peki bu iddialar doğru mu?

A+A-

Galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesi olan Fatih Terim ile ilgili son günlerde birden fazla haber yapılmakta. Galatasaray yönetimi ile son dönemlerde medya aracılığıyla gerginlik yaşayan Fatih Terim ile ilgili bugün akşam saatlerinde bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray Genel Kurulu üyelerinden alınan bilgilere göre Galatasaray Spor Kulübü Yönetimi, Salı günü bir toplantı yapacak. Toplantıdan ise Fatih Terim'in kovulması ile ilgili karar çıkacak. Peki bu iddialar doğru mu? 

Bugün akşam saatlerinde ortaya atılan bu iddia birçok TV kanalında yer alan spor programlarında geniş yankı buldu. Galatasaray taraftarları sosyal medyada çok büyük tepkiler gösterirken kısa süre içerisinde ise Türkiye Trend Topic listesinde ilk sıraya yerleşti. Galatasaray taraftarları ortaya atılan bu iddia için Twitter üzerinde "#TerimKalıcıSizGidici" hashtag oluşturdular.

Yusuf Günay, Fatih Terim kovulma iddiası ile ilgili açıklama yaptı

Beyaz Tv programında bu iddiaların da konuşulması üzerine Beyaz Tv Muhabiri Sezgin Gelmez, Yusuf Günay ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Gerçekleşen telefon görüşmesi sonrası Sezgin Gelmez son gelişmeleri Beyaz Tv ekranlarında aktardı.

Yusuf Günay ile yaptığı telefon görüşmesinde Galatasaray 2.Başkanı şu açıklamalarda bulundu: "Fatih Terim ile ilgili ayrılık düşüncemiz yok. Biz bu sene değerli hocamız ile birlikte şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz."

Sezgin Gelmez bu ifadeleri televizyon ekranlarında Galatasaray taraftarları ile buluştursa da taraftarlardan, yönetime büyük bir tepki var.

Abdürrahim Albayrak: Herhangi Bir Gerilim Yaşanmadı

Sezgin Gelmez öte yandan Erzurumspor maçı sonrası Abdürrahim Albayrak ile bir görüşme gerçekleştirdiğini ve Fatih Terim ile ilgili sorularında ise birtakım cevaplar aldığını açıkladı.

Abdürrahim Albayrak: "Fatih Terim hocamızın sözlerini ben üstüme alınmadım. Hoca ile maç sonrası gün ter idmanında çay içtik. Hoca ile ilgili bir sorunumuz yok" açıklamalarında bulundu.

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.