1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Faizsiz kredi müjdesi az önce duyuru Yapıldı! 15.000 TL Vatandaşlara özel üç ay ödemesiz acil kredi kampanyası!
Faizsiz kredi müjdesi az önce duyuru Yapıldı! 15.000 TL Vatandaşlara özel üç ay ödemesiz acil kredi kampanyası!

Faizsiz kredi müjdesi az önce duyuru Yapıldı! 15.000 TL Vatandaşlara özel üç ay ödemesiz acil kredi kampanyası!

Albaraka Türk Katılım Bankası, Ramazan Döneminde Vatandaşlara Faizsiz Kredi İmkanı Sunuyor. Kredi faizlerindeki artışa karşın, Albaraka Türk Katılım Bankası müşterilerine özel, üç ay ödemesiz ve faizsiz kredi fırsatı sunuyor.

A+A-

Kredi faizlerindeki artışa karşın, Albaraka Türk Katılım Bankası müşterilerine özel, üç ay ödemesiz ve faizsiz kredi fırsatı sunuyor.

Sevindirici Haber: Hoş Geldin Finansmanı ile Ekonomik Rahatlama

Kredi faizlerindeki artışın bireyleri zor durumda bıraktığı bir dönemde, Albaraka Türk Katılım Bankası'nın müşterilerine sunduğu hoş geldin finansmanı büyük bir rahatlama sağlıyor. Banka, 15.000 TL'ye kadar olan finansmanlar için herhangi bir vade farkı olmaksızın bu avantajlı teklifi sunuyor.

Kampanya Detayları ve Başvuru Süreci

Albaraka Mobil uygulaması üzerinden "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneğine dokunarak video konferans yoluyla bu fırsatlardan yararlanmak mümkün. Yılın her günü, 01 Ocak'tan 31 Aralık'a kadar, Albaraka Mobil uygulamasını indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" sürecini tamamlayanlar özel tekliflerden faydalanabilecekler.

Faizsiz Finansman Desteği ve Ödeme Kolaylığı

Pratik Finansman Kart kampanyası kapsamında, Albaraka'yla yeni ilişki kuran müşterilere ilk üç ay ödemesiz ve 0'dan 24 aya kadar vade seçenekleriyle destek sağlanıyor. Belirtilen şartları yerine getirenler, 15.000 TL'ye kadar faizsiz finansman desteği alma şansını elde edecekler. İlk ödeme talep edilirse, 3 ay sonraya kadar ertelenebilir ve toplamda en fazla 6 ay vade ile kredi kullanma fırsatı sunulmaktadır.

Bu kampanyadan önceden bankanın müşterisi olanlar yararlanamamaktadır. Ancak, kampanyaya katılmak isteyenlerin belirtilen süre ve şartları yerine getirmesi halinde, ekonomik anlamda önemli bir rahatlama sağlayacak bu fırsatlardan yararlanabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.