1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Fahriye Evcen'i kızdıran olay! 'Mekanı apar topar terk etti'
Fahriye Evcen'i kızdıran olay! 'Mekanı apar topar terk etti'

Fahriye Evcen'i kızdıran olay! 'Mekanı apar topar terk etti'

Tatil için rotasını Yalıkavak'a çeviren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Kahvaltı için gittikleri mekanda gerildiler. Bir müşteriyle tartışan Fahriye Evcen, olayın ardından mekanı terk etti.

A+A-

Tatil için rotasını Yalıkavak'a çeviren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Kahvaltı için gittikleri mekanda gerildiler. Bir müşteriyle tartışan Fahriye Evcen, olayın ardından mekanı terk etti.

2017 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2. çocukları için hazırlıklara başladı. Tatil için Yalıkavak'ı tercih eden çift, mavi turda...

Kahvaltı için karaya yanaşan çift, gittikleri mekanda oğulları Karan'ın başka bir müşterinin masasına çarpmasıyla gerildi. Bu duruma sinirlenen müşteri Karan'a  “Yavaş ol biraz, bu ne ya!” diye bağırdı. Bu duruma sinirlenen Evcen de müşteriye kızarak "Yaptığınız çok ayıp, o daha bir çocuk” sözleriyle tepkisini gösterdi. Bu sözlerinin ardından Evcen, "Ne yapayım çocuksa?" diyen müşteriye sinirlenerek mekanı terk etti.  

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

Anne tarafından Çerkes kökenli, baba tarafında Kavala göçmenidir.Solingen'de doğan Fahriye Evcen, çocukluğunda Almanya'da ailesi ile zor zamanlar geçirdiğini belirtti. Yedi yaşında iken Alman Neo-Naziler Solingen şehrinde Türklerin yaşadığı evleri yakmaya başlayınca, Evcen'in ailesi dikkat çekmemek için evlerinin ışıklarını hep kapalı tuttu.

Türkiye'de tatilde bulunduğu bir dönemde Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak bulunduğu sırada Aydoğan, Evcen'i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı.Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı.

Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 tarihinde yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı, aynı sene Aşk Tutulması filminde başrol oynadı. Almanya'daki üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi'nde Tarih bölümünden mezun olmuştur.Yapımcılığını TİMS Productions'ın yaptığı Çalıkuşu'nda Feride karakterine canlandırdı.Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Burak Özçivit'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyazperdeye döndü
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.