1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Evinde Samsung ve LG marka televizyonları olanlar için uyarı! 15 Haziran itibari ile kullanıma kapatılacak…
Evinde Samsung ve LG marka televizyonları olanlar için uyarı! 15 Haziran itibari ile kullanıma kapatılacak…

Evinde Samsung ve LG marka televizyonları olanlar için uyarı! 15 Haziran itibari ile kullanıma kapatılacak…

Evlerinde hali hazırda Roku, Samsung, LG ve Vizio markası ile akıllı TV kullanmakta olan vatandaşlar için kötü haberler gelmeye devam ediyor. Google tarafından yapılan incelemelere ve araştırmalara göre Google Play Filmler ve TV uygulamaları ile beraber 15 Haziran 2021 tarihinden itibaren kullanımlara kapanacak.

A+A-

Evlerinde hali hazırda Roku, Samsung, LG ve Vizio markası ile akıllı TV kullanmakta olan vatandaşlar için kötü haberler gelmeye devam ediyor. Google tarafından yapılan incelemelere ve araştırmalara göre Google Play Filmler ve TV uygulamaları ile beraber 15 Haziran 2021 tarihinden itibaren kullanımlara kapanacak. Bunun yerine artık vatandaşlar YouTube uygulaması üzerinden çeşitli içeriklere erişim fırsatları sunulacak.

Google, Google Play Filmler ve TV uygulaması üzerinden yakından yapılması söz konusu olan değişikliklere fırsatlar verildi. Bu kapsama bakılacak olursa belirli olan televizyonların ve Roku cihazları sahipleri için artık Google tarafından satın almış oldukları filmleri artık bunların yerine YouTube üzerinde izleme zorunluluğu sunulacak.

15 Haziran’dan sonra kullanımlardan kaldırılacak…

Şu an bakılacak olduğu zaman Google aracılığı ile film ve TV şovlarını satın almış olanlar, bunları bir de Samsung ve LG gibi akıllı cihazlar aracılığı izleme fırsatları elde edilir. Fakat 15 Haziran tarihi itibari ile izleme fırsatı elde edilebilecek. Fakat 15 Haziran tarihi itibari ile bu hizmetlerden faydalanmayı başaramayacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.