1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. Evde Kalarak 1500 TL Kazanabilirsiniz! İŞKUR Evden Çalışanlara Ödeme Yapacak…
Evde Kalarak 1500 TL Kazanabilirsiniz! İŞKUR Evden Çalışanlara Ödeme Yapacak…

Evde Kalarak 1500 TL Kazanabilirsiniz! İŞKUR Evden Çalışanlara Ödeme Yapacak…

Korona virüs pandemi sürecinde uygulanan kısıtlamalar nedeni ile binlerce vatandaş ekonomik anlamda mağduriyet yaşamaya başladı. İŞKUR tarafından destek verilmesi için evde ek iş imkanları günden güne artarken 1500 TL ek gelir elde etme imkânı da ortaya çıktı.

A+A-

Türkiye genelinde binlerce vatandaş istihdam ağı içerisinde iş aramayı sürdürüyor. Hem yaşanan korona virüs salgınının etkilerinden hem de istihdam ağının genişletilme çabalarının devam etmesinden dolayı evlerinde kalmak zorunda kalan ve maddi anlamda zorluk yaşayan vatandaşlar için İŞKUR evde ek iş projeleri başlatarak hayata geçirmeye başladı.

Evden Çalışarak Para Kazanmak Mümkün

Ek gelir elde edebilmek adına evden gün içerisinde birkaç saat çalışarak ek gelir elde etmek artık mümkün. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile vatandaşlara sunulan fırsatlar araçlığı ile günde birkaç saat çalışma ile nerdeyse asgari ücret miktarında maaş alabilmek mümkündür.

İŞKUR Paketleme İşçiliği

Özellik ile geniş kalibreli firmalar tarafından tercih edilen evde paketleme işçiliği irsaliye kesilmiş ve satılmış olan ya da stoklarda yer alması üzerine hazırlık gereken bazı ürünlerin paketlenmesi için ekstra iş gücüne ihtiyaç duyulmaktadır.

İŞKUR evden paketleme işi olarak bilinen sistem ile korona virüs pandemi sürecinde evlerinde kalmak zorunda olan vatandaşlara belirli sayıda iş vererek parça başına ödeme yapıyor. Paketi hazırlanan her bir parça üzerinden para kazanan vatandaşlar için gün sonunda yaklaşık 3-4 saatlik çalışma ile ay sonunda 1500 TL’ye yakın bir gelir elde etmek mümkün oluyor.

Ev hanımları, öğrenciler ve emekliler için istihdam ağını genişletmek ve kendi maddi kazancını sağlamak isteyen kişiler için de oldukça büyük bir fırsat olan evde ek iş fırsatına bireysel olarak başvuruda bulunmanız yeterli.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Başvuru yapmak isteyen herkesin T.C kimlik numarasına sahip olması gerek. Başvuru yapabilmek için size en yakın Türkiye İş Kurumu Şubesine gitmeniz gerek. İŞKUR kaydı talep edilen başvurular için önceden kayıt sahibi olmak işlemleri olduğundan daha hızlı hale getirecektir. Şubeden gerekli evrakları talep ederek başvuruda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.