1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. Evde çalışarak para kazanmak mümkün mü? İşte İŞKUR'un evden çalışarak 6 bin liraya kadar para kazanabileceğiniz iş fırsatı!
Evde çalışarak para kazanmak mümkün mü? İşte İŞKUR'un evden çalışarak 6 bin liraya kadar para kazanabileceğiniz iş fırsatı!

Evde çalışarak para kazanmak mümkün mü? İşte İŞKUR'un evden çalışarak 6 bin liraya kadar para kazanabileceğiniz iş fırsatı!

İŞKUR evde paketleme işi ile yoğun ilgi görüyor. Evden çıkmadan oturduğunuz yerden 6 bin TL'ye yakın para kazanmanız mümkün. Hem keyifli iş yaparak hem de çalıştığınız saatlere göre maaş alarak bütçenize katkı sağlıyorsunuz.

A+A-

Evde kısa saatlerde emek vererek ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen vatandaşlar İŞKUR evde paketleme işine alaka gösteriyor ve detayları merak ederek araştırıyor. Farklı şekillerde paketleme işleri yaparak hem eğlenmek hem de para kazanmak isteyenler İŞKUR evde paketleme işi için başvurusunu yapabilir. Firmaların aramış olduğu nitelikler farklılıklar gösteriyor. İŞKUR evde paketleme işi ile alakalı ayrıntıları haberimizden öğrenebilirsiniz. 

Evde ek iş yaparak ev ekonomisine katkı sağlayabilirsiniz
Türkiye'de evde paketleme işi veren firmalar son dönemde bu işi genel anlamda toplu olarak sağlamaktadır. Bu amaçla 5-6 kişilik toplu bir ekibiniz var ise, evde paketleme işi veren firmalardan iş alma şansınız terfi edecektir. Evde ek iş yaparak ev ekonomisine katkı sağlamak istiyor ve bunun amacıyla bir ek iş fikri arıyorsanız; evde paketleme işi yapabileceğiniz en basit işlerden biridir. 

Ülkemizde genelde perakende işi icra eden firmaların çok büyük bir alanı paketleme hizmetine ihtiyaç duymaktadır. Fakat bu işletmelerin büyük bir alanı bunun amacıyla personel istihdam etmek suretiyle kapital sahibi değildir. Bu amaçla paketleme ihtiyaçı olan işletmelerin büyük bir alanı bunun amacıyla evden çalışabilecek insanlardan hizmet alıyor. Siz de böylece paketleme gereksinimi olan işletmeler yahut direk kişiler amacıyla hizmet verebilir ve para kazanabilirsiniz. 

Ne kadar kazanabilirim? 

Evde paketleme işiyle hasılatınız genel anlamda ne kadar çalıştığınız ile doğru orantılıdır. Çoğunlukla tek bir kişi paketleme işleri ile aylık 6 bin liraya kadar gelir elde edebiliyor. Fakat evde paketleme işi veren firmalar tek bir vatandaşa genel anlamda iş vermiyor. İşletmeler genel anlamda 5-6 kişilik gruplara iş sağlamaya daha sıcak bakıyor. 

Evde paketleme işi veren şirketler yönelik inceleme yapar iken oldukça yüksek rakamlarda gelir iddiasında tespit edilen işletmelere karşı dikkatli olun. Evde paketleme işi ile aylık 6 bin liradan oldukça gelir elde etmek bu işin üst zirveleri arasında yer verilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.