1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Evde Çalışarak Gelir Elde Etmek İsteyen Kadınlara Müjde..! İŞKUR Evde Paketleme İşini Duyurdu..!
Evde Çalışarak Gelir Elde Etmek İsteyen Kadınlara Müjde..! İŞKUR Evde Paketleme İşini Duyurdu..!

Evde Çalışarak Gelir Elde Etmek İsteyen Kadınlara Müjde..! İŞKUR Evde Paketleme İşini Duyurdu..!

İŞKUR, kadınların evde ambalaj için başvurmasına izin verir. Paketleme işi ise oldukça kolaydır, milyonlarca ev hanımı için başlatılan proje sayesinde aile ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır. İŞKUR evde paketleme işi için nasıl başvurulur? Başvuru formu ve detaylar sizlerle…

A+A-

Evden çalışarak ev ekonomisine destekte bulunan birçok kadın var. Bu anlamda, kadınlar için özellikle uygun olan birçok istihdam alanı vardır. İŞKUR'un evde paketleme projesi ile kadınlar artık ülke ekonomisine ve aile bütçesine büyük katkı sağlayabiliyor. Binlerce lira kazanabilecek işleri paketleme işi ile kazanmak isteyen kadınlar, başvuru süreci için ne yapmaları gerektiği hakkında bilgi alabilirler.

Evde Paketleme İşi Başvuru Süreci

Evde paketleme fırsatından yararlanmak isteyen tüm ev hanımları, reklamın yayınlanması ile en yakın iş değişim şubesine giderek evde ek iş başvuru formlarını doldurmaya başladı. Bu formu doldurduktan sonra özel ilgi alanları belirlenecek. Daha sonra, iş başvuru formunu dolduran kadının iletişim bilgileri, kayıt olduktan sonra sisteme girilen iş bilgileri ile oluşturulan havuzdaki kişilere SMS ile gönderilecektir.

Evde Paketleme İşi Ayda Ne Kadar Kazandırır?

Proje ev hanımları için büyük bir avantaj sağlıyor. İşinizi evde yapmak ve bir tarafta para kazanmak istiyorsanız, uygulamanızı da oluşturabilirsiniz. Düğün şekeri, sabun, bitkisel çay, ambalaj, saç tokaları, pamuklu ped, çanta, katlama, ambalajlama, cetvel seti, hazırlık, mücevher tasarımı, küpeler, sırt montajı, mandal montajı, peçete halkaları, gömlek yakası dikmek gibi işler yapmak, günde 3-4 saat çalışarak 1000 lira ve daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Başvurunuz en yakın İŞKUR şubesine giderek yapılabilir. Evde çalışma fırsatı elde ederek aile bütçesine katkıda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum