1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. Ev Hanımlarına İŞKUR’dan İş Fırsatı! Evde Paketleme İşi ile Günlük Olarak Para Kazanın
Ev Hanımlarına İŞKUR’dan İş Fırsatı! Evde Paketleme İşi ile Günlük Olarak Para Kazanın

Ev Hanımlarına İŞKUR’dan İş Fırsatı! Evde Paketleme İşi ile Günlük Olarak Para Kazanın

En çok ilgi gören iş imkanları arasında paketleme işçisi gözde bir meslek olmaktadır. İŞKUR bu iş imkânı konusunda milyonlarca kadına istihdam sağlıyor ve İŞKUR evden çalışmak isteyen kişilere iş imkânı veriyor…

A+A-

En çok ilgi gören iş imkanları arasında paketleme işçisi gözde bir meslek olmaktadır. İŞKUR bu iş imkânı konusunda milyonlarca kadına istihdam sağlıyor ve İŞKUR evden çalışmak isteyen kişilere iş imkânı veriyor…

Ev hanımları paketleme işçisi olarak ev ekonomilerine katkı sağlayabilecekler. Evde paketleme işi sayesinde günlük 2-3 saatinizi ayırarak para kazanabilir ve çok fazla zaman harcamadan iş sahibi olabilirsiniz. İŞKUR paketleme işi ile aylık haftalık olarak belirli miktarlarda kazanç elde edebileceksiniz.

İŞKUR Kadınlara İş İmkânı

İŞKUR bu zamana kadar pek çok kişiyi istihdam ettirerek evde çalışmak isteyen pek çok kişiye imkân sunuyor. Özellikle pandemi döneminde evde kapanana kişilere İŞKUR evde paketleme işi imkânı sunuyor. Kadınlar ve evden çıkmak istemeyen kişiler paketleme işi ile aylık gelir elde edebilir ve ev ekonomisine katkı sağlayabilirler. Evde paketleme işe ile beraber günlük 2-3 saatinizi ayırarak para kazanabileceksiniz.

Evde paketleme işi konusunda kadınlara evde kına paketlemek, poşet katlamak, nikah şekeri yapmak, takı tasarımı, mandal paketleme montaj, bitki çayı paketleme, evde sabun yapmak, takma tırnak kutulamak gibi pek çok imkân sunulmaktadır. Firmalar ile anlaşarak rahatlıkla evde paketleme işi yapabilir ve ev ekonomisine katkı sağlayabilirsiniz.

Evde Paketleme İş İmkânı

Yapılan her iş başına para ödeyebileceğiniz evde paketleme işleri ile beraber günlük olarak 2-3 saat çalışarak para kazanabilirsiniz. Aylık olarak minimum 1000 TL kazanabileceğiniz evde paketleme işi ile beraber maksimum 1500 TL kazanabileceksiniz. Bu sayede ekonomik olarak özgürlük kazanırken aile ekonomisine de katkıda bulunabileceksiniz.

Bu konuda kadınların eğitim ve sertifika bilgileri gündeme alınarak evde yapmaları için uygun olan işler telefonunuz ile sizlere iletilecek. İş kapsamında sizlere iletilen işler konusunda birçok işlerden yararlanabileceksiniz. Ev kadınları nikah paketleme, bitki çayı paketleme gibi pek çok iş imkanından yararlanabilecekler. Bu işlere başvurmak isteyen ev hanımlarının ve başvuru yapmak isteyen kişilerin en yakın İŞKUR merkezlerine giderek başvuru yapması veya web sitesi üzerinden başvurmaları gerekmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.