1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ev hanımlarına hangi bankalar kredi kartı veriyor? İhtiyaç kredisi veren o bankalar...
Ev hanımlarına hangi bankalar kredi kartı veriyor? İhtiyaç kredisi veren o bankalar...

Ev hanımlarına hangi bankalar kredi kartı veriyor? İhtiyaç kredisi veren o bankalar...

Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veren Bankalar Hangileridir? Hangi Bankalar İhtiyaç Kredisi Veriyor? Neredeyse herkesin en az bir tane kredi kartı varken ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar da ev hanımları tarafından merak ediliyor. İşte habere ilişkin detaylar…

A+A-

Neredeyse herkesin en az bir tane kredi kartı varken ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar da ev hanımları tarafından merak ediliyor. Bazı bankalar tarafından hiçbir şart koşmadan ev hanımlarına kredi kartı veriliyor. Bu konuda hangi bankalar kredi kartı veriyor ve limitleri ne kadar gibi konular merak ediliyor.

Akbank Ev Hanımlarına Kredi Kartı

Bankacılık hizmetlerini en iyi şekilde müşterilerine sunan Akbank ev hanımlarına kredi kartı imkânını da sunuyor. Neredeyse herkesin kredi kartının bulunmasıyla birlikte ev hanımları da Akbank’a başvurarak kredi kartı sahibi olabiliyorlar. Axess özelliği olan kredi kartı ile ev hanımları anlaşmalı yerlerden indirimli alışveriş de yapabiliyorlar. Yine taksit imkânı ve puan toplama seçeneklerinin olmasıyla ev hanımları tarafından tercih ediliyor. Bunun için ev hanımları internet şubesi üzerinden ya da çağrı merkezinden başvurularını yaparak bu karta sahip olabilirler.

CEPTETEB Ev Hanımlarına Kredi Kartı

Türkiye ekonomi Bankası CEPTETEB ile ev hanımlarına kredi kartı sahibi olma imkânını sunuyor. Ev hanımları bu kredi kartına sahip olmak için internet şubesi üzerinden başvuru yapabiliyorlar. Yine mobil uygulama çağrı merkezi de internet bankacılığı ile de müracaat edebiliyorlar. Başvurularının kabul olmasıyla birlikte belirttikleri adreslere kredi kartları ulaştırılıyor.

Garanti Bankası Ev Hanımlarına Kredi Kartı

Ev hanımları için kredi kartı veren bankalardan bir tanesi de Garanti Bankası. Kredi kartı vermesinin yanında ev hanımlarına ek kart çıkartma imkânını da sunuyor. Bonus özelliğine sahip olan kredi karşı ile ev hanımları anlaşmalı iş yerlerinde birçok önemli avantajlardan faydalanabiliyorlar. Bu kredi kartına başvuru yapmak isteyen ev hanımları internet bankacılığı, çağrı merkezi ve internet sitesi üzerinden başvurularını yaparak kolaylıkla kredi kartlarını alabilmektedirler.

Enpara Ev Hanımlarına Kredi Kartı

Dijital bankacılıkta çığır açan Enpara ev hanımlarına kredi kartı veren bankalardan bir tanesi. Ev hanımları Enpara şubesiz bankacılık üzerinden kredi kartı için kolaylıkla başvurularını yapabiliyorlar. Başvuru yapmak için mobil uygulama, çağrı merkezi de internet bankacılığını kullanabiliyorlar. Başvurularının onaylanması halinde belirttikleri adreslere kredi kartları ulaştırılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.