1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ev Almak Daha Kolay: Konut Kredisinde Büyük Fırsat, 3 Milyon TL Destek! Müjde Konut Kredisinde Yeni Dönem Başlıyor!
Ev Almak Daha Kolay: Konut Kredisinde Büyük Fırsat, 3 Milyon TL Destek!  Müjde Konut Kredisinde Yeni Dönem Başlıyor!

Ev Almak Daha Kolay: Konut Kredisinde Büyük Fırsat, 3 Milyon TL Destek! Müjde Konut Kredisinde Yeni Dönem Başlıyor!

Konut kredisi sektörüne yeni bir soluk geldi. Son zamanlarda artan yaşam maliyetleri nedeniyle ev sahibi olmayı hayal bile edemeyen bireyler için kusursuz konut kredisinin detayları paylaşıldı. Son yıllarda yaşanan ekonomik kriz nedeniyle ortaya çıkan yüksek hayat pahalılığı vatandaşlar üzerinde oldukça fazla baskı oluşturmaya başladı.

A+A-

Konut kredisi sektörüne yeni bir soluk geldi. Son zamanlarda artan yaşam maliyetleri nedeniyle ev sahibi olmayı hayal bile edemeyen bireyler için kusursuz konut kredisinin detayları paylaşıldı.

Son yıllarda yaşanan ekonomik kriz nedeniyle ortaya çıkan yüksek hayat pahalılığı vatandaşlar üzerinde oldukça fazla baskı oluşturmaya başladı. Geçim derdine düşen milyonlarca insan ev, araba sahibi olmaktan bile vazgeçmişti. Ancak beklenen haber o bankadan geldi. 3 milyon TL'ye varan konut kredisi detayları halktan büyük ilgi gördü. Peki bu konut kredisini alabilmek için gerekli şartlar nelerdir? 3 milyon TL'lik konut kredisinden kimler yararlanacak? Konut kredisi ile ilgili tüm detaylar merakla bekleniyor.

Son dönemde birçok bankanın konut kredisi vermeyi durdurduğu biliniyordu. Garanti Bankası, binlerce vatandaşı ev sahibi yapacak 3 milyon TL'lik konut kredisi vereceğini açıkladı. Konut kredisinden faydalanmak isteyen bireyler, krediyi 240 aya varan vade ile geri ödeme imkanına sahiptir.

İPOTEK HESAPLAMA SİSTEMİ

Garanti Bankası'nın konut kredisi kullanmak isteyen bireyler için yeni düzenlemeleri hayata geçirdiği bildirildi. Konut kredisi için gerekli şartları sağlayanlar, 3 milyon TL'ye kadar, istenilen tutarda ve konut kredisi hesaplama sistemi kullanılarak aylık geri ödeme tutarı hesaplanacak krediden yararlanma imkanına sahip olacak.

SEÇİM SONRASI KONUT FİYATLARI

Konut sektörü uzmanları daha önce seçimlerden sonra konut fiyatlarında düşüş beklendiğini açıklamıştı. 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ardından piyasada her sektörde önemli fiyat artışları görüldü. Buna bakıldığında konut fiyatlarında şu an için bir düşüş yok.

EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER NE YAPMALI?

Sürekli yükselen piyasa fiyatlarına rağmen ev sahibi olmak isteyenlerin hızlı hareket etmeleri tavsiye ediliyor. Bu konuda nakit sorunu yaşayanların Garanti Bankası'na başvurmalarını öneririz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.