1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Esra Erol'da Programı Kaldırıldı Mı? RTÜK’e Şikayet Yağdı, Açıklama Yapıldı
Esra Erol'da Programı Kaldırıldı Mı? RTÜK’e Şikayet Yağdı, Açıklama Yapıldı

Esra Erol'da Programı Kaldırıldı Mı? RTÜK’e Şikayet Yağdı, Açıklama Yapıldı

Şu sıralar ise programın ekranlardan kaldırıldığına dair olan haberler bir anda gündeme sert bir şekilde oturdu. Yeni sezon içerisinde RTÜK için olan şikayetlerinin ardından yayından kaldırılması konuşulurken bu konu hakkında Ali Eyüboğlu durumu köşe yazısı içerisinde ele aldı.

A+A-

ATV ekranlarının gündüz kuşağı programlarından bir tanesi olan Esra Erol'da uzun yıllardır birçok kişi tarafından büyük bir hayranlık ile izleniyor. Şu sıralar ise programın ekranlardan kaldırıldığına dair olan haberler bir anda gündeme sert bir şekilde oturdu. Yeni sezon içerisinde RTÜK için olan şikayetlerinin ardından yayından kaldırılması konuşulurken bu konu hakkında Ali Eyüboğlu durumu köşe yazısı içerisinde ele aldı. İddialar hakkında ise bir açıklamada bulundu.

Esra Erol'da yayından kaldırıldı mı?

Ülkemizde korona virüs salgın süreçlerinin baş göstermesi ile tüm dizi çekimleri ve programlara ara verilmişti. Bunun ardından yeni sezonda Esra Erol'da yer alacak mı yoksa gerçekten yayından kaldırıldı mı sorusu merak ediliyor. Esra Erol'da yayından kaldırıldı mı? Yeniden ekranlara gelecek mi? Sorularının yanıtlarını merak edenler için işte her şey detaylarda...

İddialara Ali Eyüboğlu yanıt verdi...

Evli ve çocuklu olarak yer alan Esra Erol kendisi hakkında atılan iddialara sessiz kalmayı tercih ederken şuan ailesi ile tatiline devam ediyor. Ali Eyüboğlu ise köşe yazısında 31 Ağustos'ta başlığı ile konuya yer verdi.

Esra Erol'da yayından kaldırıldı...

Ali Eyüboğlu bu konu ile ilgili köşe yazısı içerisinde; "Çıkan haberlere bakılırsa RTÜK’e yapılan şikayetler yüzünden ATV, ‘Esra Erol’da’yı yayından kaldırdı." sözlerini dile getirdi.

Peki merak edilen gerçek ne?

ATV ekranlarının gündüz kuşağının sevilen programlarından bir tanesi Esra Erol'da yayından mı kaldırıldı ara mı verdi? Bu anlarda peki gerçek ne diyerek Ali Eyüboğlu sözlerine devam etti. Ardından; "Gerçek şu: Bodrum’da butik bir otelde eşi ve çocuklarıyla yaz tatilini tamamlayan Esra Erol, İstanbul’a döndü. Çünkü 31 Ağustos Pazartesi günü Erol, yıllardır olduğu gibi ATV ekranından seyircisiyle buluşacak." Sözlerine yer verdi.

Merak edilen sorulara yanıtlar verilirken şimdi gözler yayının başlayacak olduğu tarihe çevrildi. Birçok kişi tarafından ATV ekranlarının vazgeçilmez programlarından bir tanesi olan Esra Erol'da yeni sezonu içerisinde hazırlıklarına yakın zamanda başlayacak. Tekrar sevenleri ile kısa sürede buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.