1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Esra Erol’a tepkiler yağmaya devam ediyor! Twitter’da taş üstünde taş kalmadı…
Esra Erol’a tepkiler yağmaya devam ediyor! Twitter’da taş üstünde taş kalmadı…

Esra Erol’a tepkiler yağmaya devam ediyor! Twitter’da taş üstünde taş kalmadı…

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol’da programı sırasında Esra Erol’un sarf ettiği sözler sosyal medyanın ayağa kalmasına neden oldu. Twitter gündeminde adeta son zamanların en çok TT’sini alan Esra Erol; listede ilk sırada yer almayı başardı.

A+A-

Genç kız ile Esra Erol arasında yapılan konuşmanın yanlış anlaşılmasının ardından ortalık bir anda ayağa kalktı. 21 yaşındaki kızları genç kızın internet üzerinden tanıştığı adamın yanına giden aile, kızlarını o evden bir an önce kurtarmak için yardım istedi.

Evden kaçan genç kıza ‘’ Sen çocuk gelişimi bölümünden mezun olduğun için, çok kolay ikna edilerek kandırılan genç kızlardan bir tanesisin. Sen aslına bakıldığı zaman o evde bakıcısın. ‘’ ifadelerine yer verdi. Tüm çocuk gelişimciler bu söz karşısında biz bakıcı değiliz diye ünlü isme seslendi. Fakat birçok hayranı da kendisine destek oldu.

Esra Erol’a sert sözler…

Esra Erol evinden kaçan genç kıza karşı;  ‘’ Sen çocuk gelişimi bölümünden mezun olduğun için, çok kolay ikna edilerek kandırılan genç kızlardan bir tanesisin. Sen aslına bakıldığı zaman o evde bakıcısın. ‘’ sözlerine yer verse bile asıl amacı kimseyi aşağılamak değildi. Sadece genç kızı nasıl kandırdıklarını anlatmak isteyen Esra Erol birçok çocuk gelişimi mezunu ve okuma hayatına devam eden gençler tarafından destek aldı. Tabi ki onun niyetinin ne olduğunu anlayan hayranları tarafından da destekler yağmaya devam etti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.