1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Esra Erol’a Pes Dedirten Olay! Komşusuyla Çocuk Yapıp Eşine Baktırtmış!
Esra Erol’a Pes Dedirten Olay! Komşusuyla Çocuk Yapıp Eşine Baktırtmış!

Esra Erol’a Pes Dedirten Olay! Komşusuyla Çocuk Yapıp Eşine Baktırtmış!

Eşi tarafından aldatılan Ferdi Karakuş duydukları karşısında neye uğradığını şaşırdı. Eşinin doğum yaptığı gün sevinçten ağladığını dile getiren Karakuş duygularını şu sözler ile ifade etti. ‘ O gün çok güzel bir duyguyu yaşadım. Kapısında bekledim. Çocuğu kucağıma verecekler diye saatlerce bekledim. Hatta ağladım. Meğer aldatılmışım hiç farkında değilim’

A+A-

Bu açıklamalar karşısında Esra Erol’un ağzı açık kalırken "Bu büyük bir sahtekarlık. 2 yıl boyunca hiç yüzün kızarmadan iyi rol yapmışsın. Oscarlıksın' cümlelerini dile getirdi. Daha sonra bu durumu şu ifadelerle tamamladı. "Siz niye böyle ilişkiler yaşıyorsunuz ya... Hangi karakterli, değerleri olan bir erkek evli bir kadınla olur" sözlerini sarf etti. Esra Karakuş bu sözlerin karşısında yüzü dahi kızarmadan birlikte olduğu Cengiz’i savundu.

Rezilliğin Doruk Noktası!

Bebek dünyaya geldikten sonra Esra Karakuş ile Cengiz birlikteliklerine devam ederken küçük kıza da aynı zamanda anne ve baba rollerini devam ettirmişler. Esra Karakuş’un resmi nikahlı eşi ise her şeyden habersiz abi dediği Cengiz’i kızı sandığı Ecrinin 40’ını çıkarmaya hatta doğum günlerine dahi davet ettiğini söyledi. Tüm bunların yanı Cengiz yüzü dahi kızarmadan küçük kız Ecrini kucağına alarak anne Karakuş ile birlikte fotoğraflar çekilmiş. Esra Erol bu fotoğrafın amacını sorduğunda Esra Karakuş’un verdiği cevap ise ‘kızıyla fotoğraf çektirdi ne var bunda’ oldu.

Ferdi’nin yıllar önce eşine yazdığı bir notu stüdyoda çıkarıp okuduğunda tüm stüdyo duygulandı. Tek bir kişi hariç Esra Karakuş onun ağlayarak okuduğu notu gülerek dinledi. Sonunda da ‘sil gözyaşlarını Ferdi boşver’ diyerek yüzsüzce onu avutmaya çalıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.